Ioana Cosma, primele declarații după ce a fost dată afară din trustul PRO: „Ne gândim, analizăm și acționăm”. A rămas fără emisiunea „Ora exactă în Sport”

Publicat pe

Ioana Cosma, primele declarații după ce a fost dată afară din trustul PRO. Ioana Cosma a fost dată afară de la Pro TV, după 28 de ani în trustul Pro, ca reporter, realizator și prezentator. Alături de Ioana Cosma au mai fost concediați și Mihai Mironică, dar și ziariști din spatele emisiunii „Ora exactă în Sport'. Ioana Cosma a avut o primă reacție după ce a primit preaviz din partea conducerii trustului PRO.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Ioana Cosma, primele declarații după ce a fost dată afară din trustul PRO. Ioana Cosma a fost anunțată că emisiunea „Ora exactă în Sport' va fi scoasă din grila celor de la Pro Arena la începutul lunii februarie și că nu va mai continua la respectivul post TV, spre uimirea fanilor sportului. Ioana Cosma avea o vechime de 28 de ani în trustul PRO. Emisiunea va fi înlocuită de alte programe şi evenimente sportive.

Ioana Cosma, primele declarații după ce a fost dată afară din trustul PRO: „Ne gândim, analizăm și acționăm'. A rămas fără emisiunea „Ora exactă în Sport'Ioana Cosma, primele declarații după ce a fost dată afară din trustul PRO: „Ne gândim, analizăm și acționăm'. A rămas fără emisiunea „Ora exactă în Sport'

Ioana Cosma, primele declarații după ce a fost dată afară din trustul PRO

Pro TV a decis să renunțe la singura emisiune de sport ce se difuza pe un post al trustului: 'Ora exactă în sport', de pe Pro Arena. În urma scoaterii emisiunii de pe post, și-au reziliat contractele Leonard Badea, Robert Zamfirescu, Alin Floroiu, Florin Culiță, Ionuț Coandă și Dan Ionescu, alături de Mihai Mironică și Ioana Cosma.

În ceea ce îl provește pe șeful departamentului sport de la Pro TV, Ionuț Eduard Coandă, acesta și-a dat demisia în semn de solidaritate.

Ioana Cosma a scris pe Facebook, dar a și discutat cu câțiva dintre cei care au comentat postarea sa. „Ne gândim, analizăm și acționăm! Cam așa face și CFR Cluj. Avem un nou lider, dar posibil să avem aceeași campioană', a fost mesajul prezentatoarei pe contul său.

Jurnalista a fost luată la întrebări de urmăritorii săi, care i-au urat succes 'în viitoarea colaborare'. Răspunsul Ioanei a venit imediat: Nu am discutat cu nimeni încă!'. Altcineva a contestat hotărârea luată de trust, iar prezentatoarea s-a rezumat la a spune că e o decizie a companiei, nu e nicio dramă'.

Citește și: Liviu Vârciu și Anda Călin au făcut scandal la pensiunea în care au petrecut Revelionul: „Îmi cer scuze…'

Citește și: Cine este Emma Grumăzescu, concurentă Casa Iubirii, sezonul 2. Lipsa mamei i-a afectat copilăria

Citește și: De ce nu mai este pe post matinalul „Dimineața cu noi’, de la Kanal D. Patrizia Paglieri: „A fost destul de greu…’

Cine este Ioana Cosma

Ioana Cosma este cel mai experimentat membru al actualei redacții de sport de la PRO TV, activând în trust de 28 de ani, ca reporter, realizator și prezentator. Conform gsp.ro, în mai 2019 a comentat primul meci de fotbal, finala Cupei României la fotbal feminin. La finalul acelui an s-a aflat la microfon tot la o partidă de fotbal feminin, România – Belgia 0-1.

Un an mai târziu a transmis partida la România – Lituania 3-0, alături de un alt 'proscris', Mihai Mironică.

Ioana Cosma a devenit și prima femeie-comentator la un Campionat European și, comentând în 2021 mai multe partidele din cadrul Euro 2020 (s-a disputat un an mai târziu din cauza pandemiei COVID). 'Fantastic. Fabulos. Senzațional. Magic. M-am bucurat de fiecare moment și m-am simțit ca un copil care primește foarte multe cadouri. La meciul Franța – Elveția am avut senzația că a intrat fotbalul în mine. Aveam atât de multă energie că dacă mai dura încă trei ore meciul, tot acolo eram. La început am avut emoții, dar și o ușoară reținere, iar ulterior m-am relaxat', a declarat atunci moderatoarea.

Comunicatul Pro TV despre concedierea Ioanei Cosma

Pro TV a motivat rațiuni financiare dar și de schimbare de direcție a televiziunii.

„În continuare, una dintre prioritățile PRO TV este dezvoltarea stațiilor secundare. Așa cum am anunțat deja încă de la rebranduirea de anul trecut, vrem ca telespectatorii noștri să se bucure de conținut de calitate, relevant pentru ei.

În acest sens, pe baza analizelor de performanță, facem ajustări grilei de programe, ceea ce poate implica și reorganizarea unor echipe. Ne dorim ca publicul nostru să se bucure pe toate canalele secundare, Acasă, Acasă Gold, PRO Arena și PRO Cinema, de cele mai bune filme, seriale, emisiuni și competiții sportive„, a fost comunicatul postului PRO TV.

Reacția lui Leo Badea, după ce a fost concediat alături de Ioana Cosma

Jurnalistul Leo Badea a fost primul care a oferit o reacție după ce vestea a devenit oficială.

„Am fost informați că din data de 5 februarie 2023 emisiunea „Ora exactă în sport' se închide. 7 persoane au primit preaviz. Ioana Cosma, Mihăiță Mironică, Dan Ionescu, Alin Floroiu, Florin Culiță, Robert Zamfirescu și eu am fost dați afară. Solidar cu noi, Ionuț Coandă și-a dat demisia. Era șef departament sport.

Financiar eram pe zero. Nu există altă producție proprie la Pro Arena. Nu știm motivul. Eu țin să vă mulțumesc pentru că am colaborat excelent. Dacă v-am greșit cu ceva îmi cer scuze. Se spune că un șut în fund e un pas înainte. Cu Dumnezeu înainte. Vă iubesc și vă promit că voi rămâne devotat fenomenului fotbal al cărui fan voi rămâne, indiferent de situație”, a fost poziţia lui Badea, producătorul emisiunii care urmează să dispară din grila Pro Arena.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter