Ioana Ginghină are o soră vitregă, pe care nu a întâlnit-o niciodată: „Mi-ar plăcea să ne cunoaștem, nu are un contact, nu are nimic”

Publicat pe

Ioana Ginghină are o soră vitregă, pe care nu a întâlnit-o niciodată. Chiar dacă nu se cunosc, actrița a aflat care este prenumele ei și unde s-a stabilit. În realitate, sora vitregă este mai mare decât vedeta cu doi sau trei ani. Ioana Ginghină a făcut câteva mărturisiri recente, despre care fanii nu au știut. 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Ioana Ginghină, în vârstă de 44 de ani, este o actriță foarte cunoscută de la noi, fiind îndrăgită pe micul ecran. Vedeta a povestit, recent, despre cei doi frați vitregi pe care îi are. Pe unul dintre ei l-a cunoscut mai târziu, când deja erau adulți, dar pe sora ei vitregă nu a întâlnit-o niciodată, mai ales că știe foarte puține detalii despre ea. 

Ioana Ginghină are o soră vitregă, pe care nu a întâlnit-o niciodată: „Mi-ar plăcea să ne cunoaștem, nu are un contact, nu are nimic'Ioana Ginghină are o soră vitregă, pe care nu a întâlnit-o niciodată: „Mi-ar plăcea să ne cunoaștem, nu are un contact, nu are nimic'

Tatăl Ioanei Ginghină se numește Dan Ginghină și este profesor de sport. Până la căsătoria cu mama actriței, Constantina Ginghină, bărbatul a mai trecut printr-o căsnicie, dar și printr-o relație. Dacă din prima căsnicie cu o româncă stabilită în America, a rezultat un băiat, din următoarea relație de cuplu, fără să se pună problema de căsătorie, a rezultat o fată, sora vitregă a Ioanei Ginghină.  

Citește și: Cum își va organiza Ioana Ginghină nunta:Am avut două nunți, acum poate va fi un simplu grătar'/ EXCLUSIV

Citește și: Ce salariu are Ioana Ginghină la teatru și ce pensie alimentară plătește Alexandru Papadopol.”O luasem razna. Dădeam și 6.000 de lei lunar pe haine”

Citește și: Tj Miles și Alexandru Nedelcu, nominalizați spre eliminare la Survivor:„Iuda se pare că a rămas printre noi'

Citește și: Delia spune stop glumelor misogine:'În momentul în care vorbim, o femeie este bătută undeva'

Ioana Ginghină are o soră vitregă, pe care nu a întâlnit-o niciodată

Între soția din America și mama actriței, tatăl Ioanei Ginghină a mai făcut un copil, fără să fie căsătorit. Copilul i-a purtat numele de familie, Ginghină, fiind vorba despre sora vedetei, care este cu doi sau trei ani mai mare decât ea. Ioana Ginghină, de fapt, nu și-a întâlnit niciodată sora vitregă. Invitată în podcastul Acasă la Măruță, actrița a povestit despre relația cu frații ei vitregi.

„Mama e cu 12 ani mai tânără decât tata. Să știi că tata a mai fost căsătorit o dată, prima nevastă este în America, și între mine, între cele două căsătorii, a mai făcut o fată. Eu mai am o soră vitregă. Mai am și un frate în America, dar e din căsătorie', a început ea la podcast. 

Cum se înțelege Ioana Ginghină cu fratele ei vitreg 

Din prima căsătorie a tatălui ei cu o româncă stabilită în America, a rezultat un băiat: „țin legătura cu el, el e mai mare cu 8 ani decât mine și vorbim pe social media și ne-am văzut de două ori în viață, dar bătrâni, el avea vreo 30 și ceva de ani, eu vreo 20 și ceva de ani. Știam despre el, despre soră nu știam, am aflat mai târziu'.

Ioana Ginghină: „Am înțeles că sora e în Germania acum'

Între prima căsnicie a tatălui actriței și mama Ioanei Ginghină, bărbatul a mai avut o relație, din care a rezultat o fată, fără să fie vorba despre o căsătorie. Vedeta recunoaște că nu știe cum arată sora ei vitregă, dar și-a amintit de o întâmplare neobișnuită, care s-a petrecut la un moment dat în Sibiu. 

„La un moment dat eram în Sibiu și mergeam pe stradă și o prietenă cu care eram o salută pe o tipă, nu am văzut cum arată sau cine e, și a zis: ia uite, pe tipa asta o cheamă ca pe tine, Ginghină! Ce curios, că e rar numele Ginghină. Și tatăl ei e tot profesor de sport și o cheamă Dana Ginghină. Și apoi i-a căzut fața. Mi-ar fi plăcut să mă opresc, să o văd. Ea cumva trecuse pe stradă, nu am oprit', a dezvăluit vedeta.

„Eu am mai adus vorba alor mei, dar mama se făcea că plouă, tata nu voia. Nu am căutat-o și cumva am aflat că tata s-a întâlnit cu mama fetei acum câțiva ani și pe fata ei o cheamă Roxana, deși e făcută înainte de Ruxandra (n.r. – fiica Ioanei Ginghină). Am zis că ce chestie că le cheamă aproape la fel. Am înțeles că sora e în Germania acum', a continuat ea la podcast. 

„Mi-ar plăcea să ne cunoaștem'

Vedeta a precizat că femeia cu care a fost tatăl ei avea familie sau un soț. Tatăl actriței a plătit pensie alimentară, dar nu s-a vrut ca el să facă parte din familie, că ea mai avea copii ori soț: „deci tata nu a fost tată efectiv. D-asta cred că tata nici nu s-a băgat. Mi-ar plăcea să ne cunoaștem. Eu am înțeles că ea stă în Germania. Nu știu dacă e măritată, poate nu mai e Ginghină. Tata nu are un contact, nu are nimic', a încheiat ea în podcastul lui Măruță.

Sursă foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter