Ioana Ginghină confirmă că iubește din nou: "Sunt fericită, sunt îndrăgostită"

Publicat pe

Ioana Ginghină și-a refăcut viața după divorț. Actrița a confirmat că iubește din nou și că este fericită.

După multitudine de zvonuri apărute, Ioana Ginghină a confirmat în direct la 'Star Matinal' că s-a îndrăgostit și este din nou fericită. Vedeta nu a vrut să facă prea multe declarații pentru a-și proteja fiica de astfel de știri.

Se pare că după despărțirea de soț, Ioana Ginghină și-a găsit fericirea în brațele altui bărbat, iar acum trece printr-o perioadă extrem de liniștită și frumoasă.

Citește și: Ce a răspuns Ioana Ginghină când Ruxi, fiica ei de 11 ani, a întrebat-o ce înseamnă sex și sex shop: 'A doua zi…'

'Sunt fericită, sunt ok, sunt îndrăgostită. Nu vreau să dau mai multe detalii, că e vorba de Ruxy, vreau să o menajez de toate aceste ştiri', a declarat Ioana Ginghină, potrivit spynews.ro.

Ioan Ginghină a ținut să precizeze că a trecut printr-o perioadă grea, însă toată experiența a întărit-o și a ajutat-o să fie o femeie asumată, că acum este mai atentă la propria persoană și la nevoile ei.

Citește și: Ce soră frumoasă are Ioana Ginghină!Cele două seamănă foarte bine

'Experiența prin care am trecut mă face să ştiu clar că mai rău de atât nu se poate. Am trecut printr-o chestie, adică ok, ne despărţim. Ce poate să se mai întâmple. Ok, mă despart. ', a mai spus actrița la Antena Stars. 

Sursa foto: Facebook

Citește și: 24 de întrebări neobișnuite cu Ioana Ginghină

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter