Ioana Ginghină, despre viața de după divorțul de Alexandru Papadopol: "Ruxi, fiica mea, își dorește să mă vadă cu un iubit"

Publicat pe

De regulă, suntem extrem de dispuși să vorbim în public despre începuturi, fie că e vorba despre un proiect sau despre o iubire, dar foarte rar despre finaluri. Într-o mărturisire cum rar ne-a fost dat să vedem, Ioana Ginghină și-a deschis sufletul, împărtășind experiența traumatizantă a divorțului său, după 12 ani de mariaj. În situația ei se află multe femei, și poate că sinceritatea de care a dat dovadă în acest interviu le va servi acestora ca reper în a lua o decizie. Într-un sens sau în altul!

Ioana Ginghină, despre viața de după divorțul de Alexandru Papadopol: "Ruxi, fiica mea, își dorește să mă vadă cu un iubit"Ioana Ginghină, despre viața de după divorțul de Alexandru Papadopol: "Ruxi, fiica mea, își dorește să mă vadă cu un iubit"

Serios vorbind, cât de mult te-ai gândit în ultima perioadă să-ți refaci viața? Este sau nu o prioritate pentru tine?

Nu este o prioritate pentru mine să-mi refac viața alături de cineva, acum. Prioritatea este fericirea Ruxandrei și vindecarea mea, ca femeie. Trebuie să mă redescopăr, să o regăsesc pe femeia Ioana, cea care își dorește să fie iubită, dorită și să ofere, la fel, multă iubire. Acum sunt puțin blocată în tot felul de frici, de căutări, dar simt că nu mai e mult și revin.

Ai încercat, până acum, să abordezi și acest subiect cu fiica ta? Sau măcar la cum urmează să o faci?

Nu am avut cum să evit acest subiect, pentru că cea care l-a deschis a fost chiar Ruxandra. Într-un fel, își dorește să mă vadă cu un iubit. Chiar mă face să râd de foarte multe ori, când îi aud scenariile. Însă urmez întru totul sfatul psihologului pentru ca aceste lucruri să nu o afecteze în viitor.

 

Citește continuarea interviului în numărul de august al revistei VIVA!.  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter