Ioana Ginghină face primele declarații despre a doua sarcină: „Mi-am dorit mult doi copii, dar n-a fost să fie”

Publicat pe

Ioana Ginghină și-a refăcut rapid viața, după divorțul de fostul ei soț. Actrița a decis să se ocupe mai îndeaproape de ea și copilul ei. Acum, ea trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de iubitul ei. A slăbit și se simte mult mai bine în pielea ei, lucru care se și vede în fotografii.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Acum, Ioana este fericită și radiază, alături de iubitul său, cu care are planuri de nuntă. 

Recent, Ioana Ginghină, în vârstă de 42 de ani, a vorbit despre dorința ei de a deveni din nou mamă.

În ultimele două săptămâni, actrița a fost în vacanță alături de fiica ei și de actualul său partener, Cristi.

„Ideea este că eu mi-am dorit foarte mult încă un copil și nu a fost să fie. Mie îmi plac copiii. Eu sunt disperată după copii'.

În luna septembrie a anului trecut, actrița spunea însă: „Nu mă mai văd mamă a doua oară. Nu-mi mai doresc al doilea copil'.

Cum s-au cunoscut Ioana Ginghină și iubitul ei

Ioana Ginghină a povestit cum s-a cunoscut cu iubitul ei actual.

„Astă toamnă am fost chemată la agenție ca să vin cu animatorii și cu programele mele de la MiniArtShow în cadrul Kiddo Express.

S-au legat lucrurile foarte frumos și da, într-un fel a fost dragoste la prima vedere. Relația a ieșit la iveală cam după cinci luni.

Fiind la început, ne dorim o relație discretă. Eram doi adulți singuri, ne-am întâlnit și gata', a încheiat actrița.

Potrivit informațiilor din mediul online, iubitul Ioanei locuiește în Alexandria, județul Teleorman, și se ocupă de platforma online www.globe365.ro, website creat din pasiunea acestuia și a unui prieten pentru „colindat și pentru experiențe unice'.

Întrebată dacă mai ține legătura cu fostul ei soț și dacă fiica lor va merge în vacanță și cu el, Ioana a mărturisit:

„Vorbim, na, că trebuie. (…) Mâine este ziua lui Cristi. O să-l sărbătorim, apoi probabil că se va duce și la Alexandru'.

În același interviu, actrița a mărturisit că au vorbit și despre nuntă, însă nu serios. „Normal că am vorbit, dar nu așa serios. Mai vorbește omul.'

Ioana Ginghină face primele declarații despre a doua sarcină: „Mi-am dorit mult doi copii, dar n-a fost să fie'Ioana Ginghină face primele declarații despre a doua sarcină: „Mi-am dorit mult doi copii, dar n-a fost să fie'

Cât despre postura de a fi din nou mamă, Ioana spune că nu exclude această variantă: „Da, mă mai văd [mamă]. Mă văd mamă.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter