Ioana Ginghină, pregătită de nuntă la fix un an de la divorț: "Ne-am mutat împreună!". Relația cu fostul soț este una surprinzătoare!

Publicat pe

În vara lui 2019, Ioana Ginghină trecea printr-una dintre cele mai grele și urâte experiențe din viața ei: ruperea unei căsnicii de 12 ani. Iată că, la un an de la divorț, actrița iubește din nou și se pare că este pregătită pentru o nouă familie. S-a mutat deja cu iubitul ei și le merge totul din plin!

Pandemia a fost de bun augur pentru Ioana Ginghină și noul său iubit, Cristi. Au stat multă vreme izolați, iar asta i-a ajutat să se cunoască mai bine. Au concluzionat că se iubesc și nu vor să stea departe unul de celălalt, așa că s-au și mutat împreună și sunt gata să ducă relația la nivelul următor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

'Cristi stă cu noi, ne-am mutat împreună, ne-a prins pandemia împreună, ne-a fost de mare ajutor. Planuri sunt multe însă unele au fost amânate, dar le veți afla la toamnă.', a declarat ea pentru click.ro.

De asemenea, Ioana susține că încă ține legătura cu fostul soț de dragul fiicei lor, Ruxandra, dar și pentru casă. Vedeta urmează să cumpere partea fostului său soț.

'Da, s-a împlinit un an de la divorț, dar de la acte, așa s-au împlinit aproape doi de la despărțire. Încă păstrăm legătura pentru Ruxandra, pentru casă.', a adăugat actrița.

Ioana Ginghină, pregătită de nuntă la fix un an de la divorț: "Ne-am mutat împreună!". Relația cu fostul soț este una surprinzătoare!Ioana Ginghină, pregătită de nuntă la fix un an de la divorț: "Ne-am mutat împreună!". Relația cu fostul soț este una surprinzătoare!

Cine este iubitul Ioanei Ginghină

Bărbatul care face parte acum din viața actriței este din Alexandria, însă locuiește în București. Cristi Pitulice are o experiență de peste 13 ani în industria turismului și a absolvit două facultăți în acest domeniu.

Iubitul Ioanei Ginghină este unul dintre cei mai cunoscuți influenceri în turism, iar cine are nevoie de sfaturi poate apela la el cu mare încredere. Cristi Pitulice oferă consultanță în acest domeniu și de ani buni publică articole despre turism în revistele de profil din România.

Se pare că iubitul Ioanei Ginghină a trecut printr-o mare dezamăgire în dragoste și cine s-ar fi așteptat ca Cristi Pitulice să fi fost și logodit. Bărbatul trebuia să meargă în fața altarului alături de femeia pe care o ceruse în căsătorie, însă s-au despărțit înainte de a avea loc aceste eveniment, potrivit Cancan.

Atât Ioana Ginghină, cât și noul ei iubit au suferit în urma relațiilor pe care le-au avut. Cei doi formează un cuplu acum și cu siguranță vor încerca să facă să meargă lucrurile foarte bine între ei.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter