Ioana Ginghină, prima apariție după despărțirea de Alexandru Papadopol. A participat la VIVA! Party 2019

Publicat pe

Ioana Ginghină a apărut la VIVA! Party 2019 după ce s-a aflat că s-ar fi despărțit de Alexandru Papadopol. Vedeta a atras toate privirile, căci ținuta ei a fost una inedită, care i-a scos în evidență trăsăturile. 

Îmbrăcată într-o rochie lungă, lejeră, de culoare roșie, Ioana Ginghină a părut extrem de relaxată, semn că s-a destins și s-a simțit bine la cel mai așteptat eveniment al primăverii, în ciuda perioadei complicate prin care trece acum.

Povestea unui cuplu celebru, care părea de nedestrămat, a ajuns la final. Actorii Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol s-au despărțit, el părăsind domiciliul conjugal, iar ea rămânând în casa familiei cu fata.

„Cumva, deși eram un om destul de recunoscător, a trebuit să primesc o lecție destul de dură, ca să învăț să mă bucur de lucrurile mărunte. (…) Cumva e clar că am greșit și la formă, și la fond, însă e frustrant că încă nu știi ce trebuia să faci (nu că asta mai contează), pe ce drum să o apuci acum. Și atunci, în această lume nouă, nesigură, o iei încet, cu pași mărunți și începi să te bucuri de lucrurile mărunte. Începi să te bucuri că ai dormit fără întrerupere 6 ore, că ai reușit să ieși din casă și să zâmbești fără să te prefaci, că Frica, azi, parcă nu ți-a mai dat târcoale'. Textul postat pe blog de Ioana Ginghină lasă să se înțeleagă că i s-a întâmplat ceva rău.

Contactată de Libertatea, actrița s-a rezumat la a declara: „Nu e totul roz, dar mă abțin de la orice comentariu'. 

Ioana Ginghină, prima apariție după despărțirea de Alexandru Papadopol. A participat la VIVA! Party 2019Ioana Ginghină, prima apariție după despărțirea de Alexandru Papadopol. A participat la VIVA! Party 2019

VIVA! a împlinit 20 de ani

Petrecerea VIVA!, cel mai așteptat eveniment monden al anului, și-a întins covorul roșu pentru oaspeții săi celebri, așteptându-i de data aceasta cu muzică disco.

În urmă cu douăzeci de ani nu se făcea clubbing, se mergea la discotecă. În urmă cu douăzeci de ani muzica pop românească era în epoca ‘Atomic TV. Tot în urmă cu 20 de ani apărea primul număr VIVA!, la început de vară. De aceea, la cea de-a 20-a aniversare a revistei VIVA! ‘o facem lată din nou, ca pe vremuri, cu muzică de discotecă și fluturași în stomac, cu vedetele de atunci și vedetele de acum.

Rețeta nu se schimbă: rochii strălucitoare, oaspeți de marcă, o seară spectaculoasă, un party cu o tradiție greu de egalat, ce aduce la un loc cele mai populare celebrități. Iar dacă vorbim de rețetă, petrecerea noastră aniversară gradioasă nu ar fi posibilă fără ‘ingredientele esențiale ale prietenilor noștri glo, Pandora si Smart Water, cărora le mulțumim pentru sprijin. Pentru sprijinul acordat, mulțumim și: Flavours in the Garden @Clubul Diplomatic, Martini, Bombay Sapphire, Dichis Signature Events, I Wish Events, Music Gear.

Foto: Cristi Duminecioiu, Dan Borzan, Sorin Cioponea, Angelescu Dumitru 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter