Ioana Ginghină, răsfățată de iubit în Zanzibar! Ce și-a cumpărat din vacanță: "Eu, care sunt o diavoliță a cumpărăturilor..." / EXCLUSIV

Publicat pe

Ioana Ginghină a fost răsfățată de iubit în Zanzibar, unde au petrecut 10 zile de vis. De altfel, Ruxandra, fiica actriței, care i-a însoțit, susține că aceasta a fost cea mai frumoasă vacanță. Fiind o 'diavoliță' a cumpărăturilor, Ioana a cumpărat pentru ea și pentru cei dragi, în special, o mulțime de suvenire, în mare parte produse specifice zonei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Ioana Ginghină a petrecut alături de iubit și fiică, timp de 10 zile, în Zanzibar, una dintre cele mai frumoase vacanțe. Deși au călătorit în numeroase locuri din lume, de această dată au ales o destinație în care nu au mai fost împreună, și anume, Zanzibar. Într-un interviu pentru viva.ro, vedeta a povestit despre vacanța la soare de la început de an și ne-a mărturisit ce și-a cumpărat de acolo.

Ioana Ginghină, răsfățată de iubit în Zanzibar! Ce și-a cumpărat din vacanță: "Eu, care sunt o diavoliță a cumpărăturilor..." / EXCLUSIVIoana Ginghină, răsfățată de iubit în Zanzibar! Ce și-a cumpărat din vacanță: "Eu, care sunt o diavoliță a cumpărăturilor..." / EXCLUSIV
zavacan

Citește și: Ioana Ginghină și-a luat din primăvară biletele ca să meargă în Zanzibar:'Este prima dată când fac Revelionul la cald și bine…' / EXCLUSIV

Citește și: Ioana Ginghină trebuie să evite produsele de machiaj din cauza unei probleme de sănătate:”Sănătatea e tot ce contează”

Citește și: Cum se înțelege Adrian Nartea cu soția lui, după 8 ani de căsnicie:„Știe ce are acasă, că practic toate lucrurile vin cu această faimă'. Ce spune despre al treilea copil / EXCLUSIV

Citește și: Raluca Moianu, despre fostul soț, care a murit de cancer:”Durerea nu dispare, dar viața merge înainte, nu avem ce face. Ne avem una pe alta…” / EXCLUSIV

Ioana Ginghină, răsfățată de iubit în Zanzibar

Ioana Ginghină și-a încărcat bateriile în Zanzibar, destinație pe care vedeta a ales-o din timp. A petrecut un sejur de vis alături de iubitul ei, Cristi, dar și de fiica ei, Ruxandra. Actriței i-au plăcut mult două expresii locale, pe care le ține minte și acum: 'pole, pole', care înseamnă 'ușor, ușor' și 'hakuna matata' – 'nu e nicio problemă' (sau 'nu fi trist, fii fericit')'.

Ți-ai încărcat bateriile în Zanzibar? Ce ți-a plăcut cel mai mult acolo? Ce nu ți-a plăcut?

Ce mi-a plăcut cel mai mult? Totul. E o altă lume, un alt continent, o altă cultură. Și, hai să spun, că poate cel mai mult mi-a plăcut faptul că au două vorbe ale lor: 'pole, pole', care înseamnă 'ușor, ușor' și 'hakuna matata' – 'nicio problemă'.

Localnicii sunt foarte relaxați, fericiți și veseli, deși nu au mare lucru. Nu au o viață foarte ușoară și se bucură din plin de ea. Nu pot să spun că a fost ceva ce nu mi-a plăcut, chiar a fost o vacanță super reușită. Nu am avut parte de niciun eveniment neplăcut, totul a fost exact așa cum mi-am dorit.

Ioana Ginghină: 'Ruxandra a declarat-o ferm că a fost cea mai frumoasă vacanță pe care a avut-o în viața ei'

Ruxandrei ce i-a plăcut acolo? Dar iubitului tău?

Cristi a mai fost în Zanzibar. Chiar el a organizat această vacanță prin agenția lui, drept pentru care el nu era prima dată în acest loc. El nu e așa iubitor de plajă și de mare ca mine, de aceea a stat un pic mai mult în cameră ca mine, mai ales când eu eram la piscină. Îi plăcea mai mult aerul condiționat. În schimb, Ruxandra a declarat-o ferm că a fost cea mai frumoasă vacanță pe care a avut-o în viața ei, până acum.

De ce ai ales destinația aceasta, și nu alta?

Am ales destinația aceasta pentru că am dorit să fie o vacanță altfel. Cristi a mai fost, iar asta nu înseamnă că nu am și alte destinații exotice pe listă. Mi s-a deschis apetitul pentru astfel de destinații, dar am zis să începem cu Zanzibar. Probabil, pentru că el organizează de mult timp acest tip de vacanțe și l-am auzit vorbind despre ele și promovându-le. Și atunci a fost cumva normal să spun: 'Hai să mergem și noi!'.

Ioana Ginghină: 'Sunt o diavoliță a cumpărăturilor'

Ce ți-ai cumpărat din Zanzibar?

Nu prea ai ce să îți cumperi neapărat de acolo, dar eu, care sunt o diavoliță a cumpărăturilor, de acolo ce să-mi cumpăr? Mi-am luat uleiuri de scorțișoară, de vanilie și iasomie, care au aceste arome, dar și foarte multe condimente. Nu știu dacă o să știu să le folosesc, dar nu aveai cum să nu îți cumperi, pentru că erau foarte apetisante, și diverse suvenire. Dar nu pentru mine neapărat, ci pentru sora mea, pentru mama diverse bijuterii autohtone, săpunuri, uleiuri, creme…

Cât te-a costat vacanța aceasta?

Nu știu cât a fost vacanța, el s-a ocupat de toate cheltuielile. Știu doar că nu e ieftină o astfel de vacanță. La noi a fost ceva mai scump, pentru că, dacă a venit Ruxi cu noi, ea a avut camera ei. Noi am avut un apartament. Să zicem că ne-am întins destul de mult, dar nu aveam cum să nu luăm cameră separată și pentru Ruxi.

Ioana Ginghină: 'Noi cumpărăm mai mult decât bărbații'

Care a fost cea mai scumpă vacanță?

Nu știu dacă a fost cea mai scumpă vacanță, pentru că nu eu m-am ocupat de vacanțe, ci partea masculină. Eu m-am ocupat de ceea ce cumpărăm în vacanță, pentru că noi cumpărăm mai mult decât bărbații. Am fost anul acesta, de exemplu, și în fiecare an înainte de pandemie, în Londra. De vreo cinci-șase ani mergem în Londra, care este o destinație destul de scumpă. Mă gândesc că nici acolo nu pot să spun că a fost ieftin să stai o săptămână. Și, dacă stau bine și mă gândesc, am fost acum cinci ani la Chicago, și cred că vacanța aceea a fost mai scumpă.

Foto: arhiva personală

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter