Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au divorțat la notar. Cum vor împărți bunurile cei doi

Publicat pe

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au divorțat la notar. După o căsnicie de peste 10 ani, cei doi au pus punct relației de comun acord. Au stabilit și custodia fetiței, dar și unde va petrece aceasta sărbătorile importante. 

19 iunie e una dintre zile importante din viața Ioanei Ginghină și a lui Alexandru Papadopol. Au decis să divorțeze. Au depus actele la notar unde au și petrecut aproximativ două ore pentru a stabili partajul, dar și ce se întâmplă cu fiica lor.

Din declarațiile actriței, se pare că s-au înțeles foarte bine la întâlnire, au stabilit custodia comună a fetiței, dar și ce pensie alimentară va primi din partea tatălui ei. Referitor la bunurile pe care le au împreună, vor urma să facă asta într-o întâlnire viitoare, tot la notar. Cert e că actrița a renunțat la numele Papadopol.

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au divorțat la notar. Cum vor împărți bunurile cei doiIoana Ginghină și Alexandru Papadopol au divorțat la notar. Cum vor împărți bunurile cei doi

Ioana Ginghină, primele declarații după divorț

'Am fost astăzi la notar și am divorțat de comun acord. Toate discuțiile au fost civilizate. Am stabilit custodia comună a Ruxandrei. Într-adevăr, a durat două ore sa discutăm programul de vizitare a fiicei noastre și toate celelalte condiții ale custodiei. Unde va petrece Ruxi Crăciunul, Paștele și vacanțele. În privința pensiei alimentare, am stabilit o sumă generoasă.

Tatăl ei o va sprijini și de acum încolo foarte mult. Nu am putut face partajul bunurilor comune tot în cadrul acestei întâlniri, întrucât nu avem finalizate toate actele pentru casa pe care am construit-o împreună, printre care și intabularea. Din discuții, partea lui din proprietate îi va rămâne Ruxandrei. Urmează să ne întâlnim sa rezolvăm cu actele și apoi vom rezolva partajul bunurilor comune tot la notar.

Sunt fericită că am rezolvat totul în mod civilizat, la notar, și sunt sigură că vom rămâne într-o relație amiabilă, iar timpul va rezolva toate problemele. Nu am păstrat numele Papadopol, ci am revenit le cel de dinainte de căsătorie – Ginghină”, a declarat, pentru Click!, Ioana Ginghină.

Cei doi încă se mai pot răzgândi privind divorțul, procedura le permite un termen de 30 de zile în care își pot schimba părerea.

Foto: Facebook 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter