Ioana Ginghină și fiica ei împart aceleași haine: "Ruxi nu se duce în magazin să își cumpere rochii și fuste" / EXCLUSIV

Publicat pe de Andreea Archip

Ioana Ginghină și Ruxandra, fiica ei și a lui Alexandru Papadopol, poartă aceeași măsură la haine. Prin urmare, adolescenta și-a făcut obiceiul să își aleagă din garderoba mamei sale piesele vestimentare care îi plac și la care actrița renunță de bună voie. Mai mult, le taie etichetele ca să le deosebească doamna de la curatenie.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Ioana Ginghină ne-a mărturisit că Ruxi dă iama în dressingul ei, drept dovadă, la lansarea unei colecții de haine, puștoaica a etalat o rochie neagră din garderoba actriței.

Ioana Ginghină și fiica ei împart aceleași haine: "Ruxi nu se duce în magazin să își cumpere rochii și fuste" / EXCLUSIVIoana Ginghină și fiica ei împart aceleași haine: "Ruxi nu se duce în magazin să își cumpere rochii și fuste" / EXCLUSIV

Ruxandra moștenește pasiunea mamei sale pentru haine și uneori chiar o inspiră pe aceasta cu alegerile pe care le face. Ruxandra își cumpără tot soiul de haine și mă ispitește și pe mine să îmi cumpăr. Aveam niște magazine în care nici nu intram, erau magazine de adolescenți. Acum am început să mai arunc un ochi sau să văd ce își comandă ea, după aceea zic să încerc și eu altă culoare sau altă variantă. Încep să îmi placă costumele, se și poartă foarte mult, e moda anilor în care eu eram la liceu. Atunci nici nu aveam de unde să îmi cumpăr foarte multe haine, nici bani și cumva mă răzbun. Chiar dacă poate unele nu mai sunt de vârsta mea, merg pe principiul: Hai, dragă, că o viață are omul' și nu am avut bani să îmi iau atunci. Era moda pe care o vedeam în filmele americane ale anilor ‘90, dar la noi nu erau, nu se găseau', ne-a mărturisit actrița.

Citește și: Cum arată Ioana Ginghină fără machiaj și filtre, la 44 de ani. Imaginea adevărului

Citește și: Cum a aflat Ioana Ginghină că fostul soț, Alexandru Papadopol, se iubește cu Adriana Titieni: „Am văzut o poză la ea, îmbrăcată cu…”

Citește și: Cum și-a descoperit Nea Mărin pasiunea pentru dans și ce greutăți a întâmpinat în carieră: „Am făcut foarte multe compromisuri' / EXCLUSIV

Citește și: Magda Pălimariu, adevărul despre provocările din căsnicie: „Nu zic că este totul roz. Atunci când apar nori pe cerul dragostei…' / EXCLUSIV

Ioana Ginghină și Ruxandra poartă aceleași haine

De ceva vreme, garderoba actriței prezintă interes pentru fiica ei, care este atrasă de multe lucruri de-ale mamei sale. Doar la încălțăminte lucrurile stau momentan diferit, întrucât Ruxi preferă bocancii, în timp ce Ioana se simte confortabil pe tocuri. Rochia de pe Ruxi a fost a mea, cred că am purtat-o o dată. A văzut-o la mine și i-a plăcut. Poți să mi-o dai mie?', așa că i-am dăruit-o. Nu îmi place să amestec haine, ea nu are nicio problemă să purtăm amândouă același lucru, dar eu nu pot. Dacă Ruxandrei i se pune pata pe ceva din garderoba mea, ok, ia-l. Ca să știe doamna de la curățenie care sunt ale mele și care sunt ale ei, tăiem etichetele la hainele Ruxandrei, ca să se știe că sunt ale ei, pentru că deja avem foarte multe lucruri. Ruxi nu se duce în magazin să își cumpere rochii și fuste, e mai pe jeansi din ăștia largi, dar când le vede la mine, îi plac', a declarat, în exclusivitate pentru VIVA!, Ioana Ginghină.

Ioana Ginghină și-a extins dressingul în mansardă

Ioana Ginghină are o cameră dedicată dressingului, care în timp a devenit neîncăpător. Prin urmare, o parte din haine au ajuns în mansarda casei, deși, inițial, avea cu totul alt plan pentru acel spațiu. Deja m-am extins în mansardă cu îmbrăcămintea, care inițial trebuia să fie o cameră de primire pentru colegii Ruxandrei. Acolo era locul ei de joacă pe timp de iarnă și am zis, după ce face 14 ani, să o amenajăm cum vrea Ruxi ca să își primească colegii, dar pe marginea acestei mansarde au apărut niște stendere și deja e plin cu haine', a declarat, în exclusivitate pentru VIVA!, Ioana Ginghină.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter