Ioana Năstase, după ce fiica lui Ilie Năstase, Charlotte, a spus că nu l-a mai văzut de 14 ani: „Este un tată...”

Publicat pe

Ioana Năstase a reacționat public după ce Charlotte, fiica lui Ilie Năstase, a spus că nu l-a mai văzut de 14 ani. Soția fostului tenismen sare în apărarea partenerului ei de viață și susține că, de fapt, acesta o iubește pe tânără și că e un tată exemplu, atât pentru ea, cât și pentru ceilalți copii ai săi. De asemenea, a mai declarat că fostul sportiv și-a ajutat toți urmașii!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Ioana Năstase a luat atitudine după ce fiica lui Ilie Năstase, Charlotte, a spus că nu l-a mai văzut de 14 ani. Soția fostului mare tenismen a reacționat public la spusele lui Charlotte și nu pare să fie deloc de acord cu ea. În schimb, bruneta susține că fostul sportiv e un tată exemplu, care își iubește și ajută copii. De asemenea, a avut un mesaj și pentru tânără, după ce și-a făcut cont pe o platformă pentru adulți.

Ioana Năstase, după ce fiica lui Ilie Năstase, Charlotte, a spus că nu l-a mai văzut de 14 ani: „Este un tată...'Ioana Năstase, după ce fiica lui Ilie Năstase, Charlotte, a spus că nu l-a mai văzut de 14 ani: „Este un tată...'

Acum ceva timp, în presă a apărut o informație „bombă'. Charlotte, fiica lui Ilie Năstase, și-a făcut cont pe Only Fans, o platformă destinată adulților. Acest lucru a stârnit un val de reacții în rândul internauților, inclusiv în ceea ce o privește pe soția lui Ilie Năstase, Ioana. Recent, fata fostului tenismen a vorbit public și despre relația pe care o are cu tatăl ei și, din spusele ei, nu ar fi deloc una „sănătoasă'.

Citește și: Fiica lui Ilie Năstase nu și-a mai văzut tatăl de 14 ani. Charlotte Năstase, dezvăluiri după ce și-a făcut cont pe Only Fans:”Mi-a spus ceva de genul…”

Citește și: Ilie Năstase, prima reacție după ce Charlotte și-a făcut cont pe o platformă pentru adulți: „Fiica mea e…”

Citește și: Cătălina Ponor și soțul ei, Bogdan Jianu, au botezat o fetiță!Imagini emoționante de la eveniment

Citește și: A murit Ivana Trump, prima soție a lui Donald Trump:”Îmi va fi dor de ea”

Ioana Năstase, după ce fiica lui Ilie Năstase, Charlotte, a spus că nu l-a mai văzut de 14 ani

Charlotte, fiica adoptivă a lui Ilie Năstase, nu a avut deloc cuvinte de laudă la adresa tatălui ei. Tânăra susține că nu și-ar mai fi văzut părintele de 14 ani, de când ea avea 18 ani. Totodată, fata fostului sportiv, în vârstă acum de 32 de ani, a mai declarat că nici măcar nu poate da de el, pentru că vedeta nu i-ar mai răspunde la telefon.

„Eu nu mi-am mai văzut tatăl de la aniversarea celor 18 ani ai mei, adică de acum 14 ani. L-am întrebat când o să ne mai vedem și mi-a răspuns că o să-l mai văd o dată până moare!', a declarat Charlotte, fiica adoptivă a lui Ilie Năstase, pentru ziare.com.

Dar declarațiile ei nu s-au oprit aici. Charlotte a susținut că avea de mai demult în minte ideea de a-și face cont de Only Fans, însă, spune ea, „o discuție mai aprinsă' cu fostul tenismen ar fi determinat-o să ia această decizie. La momentul respectiv, tânăra de 32 de ani ar fi luat legătura chiar și cu fosta soție a lui Ilie Năstase, Amalia, iar cea din urmă ar fi încurajat-o să facă acest lucru.

„Ideea o aveam de ceva timp în minte, dar o discuție mai aprinsă pe care am avut-o cu tatăl meu m-a determinat să fac acest pas. Mi-a zis ceva de genul să fac orice pentru a câștiga bani, dar în cuvinte mai urâte. Am vorbit cu Amalia chiar și când mi-am făcut cont(…) și m-a încurajat. Mi-a spus: Du-te și fă o grămadă de bani!', a continuat ea.

„Ilie își iubește toți copiii în egală măsură și i-a ajutat pe toți'

Dezvăluirile făcute de Charlotte au făcut-o pe soția lui Ilie Năstase, Ioana, să ia atitudine. Aceasta i-a luat apărarea fostului tenismen, susținând că e un tată exemplu.

„Sunt convinsă că dacă ar fi mers, și-ar fi căutat fetița, probabil. Tot ce pot să vă spune este că îl cunosc pe Ilie. Îmi este soț de aproape 4 ani. Mai rar tată ca el, mai rar, foarte rar …Este un tată exemplu!', a spus Ioana Năstase, pentru un post TV.

În același timp, Ioana Năstase a spus despre soțul ei că-și iubește toți copiii, în egală măsură, și că i-a ajutat pe fiecare-n parte.

„Este treaba ei, este majoră, face ce vrea. Fiecare om face ce vrea cu viața lui. Din punctul meu de vedere, Ilie a iubit-o, o iubește în continuare, își iubeste toți copiii în egală măsură și i-a ajutat pe toți', a completat soția lui Ilie Năstase.

Sursă foto: Facebook

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă