Irina Columbeanu a fost premiată pentru performanțele sale de la liceul din Malibu: „Speră să devină avocat, neurochirurg sau scriitor”

Publicat pe

Irina Columbeanu a fost premiată pentru performanțele sale de la liceul din Malibu. Irinel Columbeanu și Monica Gabor se pot declara doi părinți extrem de împliniți. Aceștia au împreună o fată, Irina, în vârstă de 15 ani. Aceasta este extrem de frumoasă, elegantă și are capacități intelectuale impresionante. Iată de ce a fost premiată de o fundație din Malibu!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Irinel Columeabu și Monica Gabor au format unul dintre cele mai controversate cupluri din istoria showbizului românesc. În anul 2007, ei deveau părinți, aducând-o pe lume pe Irina. După divorț, micuța a plecat în America alături de mama ei. Acolo, ea s-a dezvoltat extrem de frumos și a reușit să obțină cele mai bune performanțe la liceul la care studiază.

Irina Columbeanu a fost premiată pentru performanțele sale de la liceul din Malibu: „Speră să devină avocat, neurochirurg sau scriitor'Irina Columbeanu a fost premiată pentru performanțele sale de la liceul din Malibu: „Speră să devină avocat, neurochirurg sau scriitor'

Aceasta a fost premiată de Dolphin Charitable Foundation pentru contribuția pe care a adus-o în domenii precum protecția mediului, salvarea faunei sălbatice, educație, alfabetizare, arte, sănătate și siguranță, programe pentru adolescenți.

Citește și: Irinel Columbeanu a fost externat: „Monica și Irina s-au îngrijorat pentru mine’

Citește și: Ce probleme de sănătate a avut Irinel Columbeanu din cauza vieții de lux: „Abuzul de mâncăruri grase, de țigări, de băuturi energizante amestecate cu whisky

Citește și: Irinel Columbeanu avea o cameră secretă în subsolul vilei de la Izvorani. Ce se întâmpla acolo

Citește și: Ce s-a întâmplat cu fetița care a cântat Let it Go, într-un buncăr, în timpul bombardamentelor din Kiev

Irina Columbeanu a fost premiată pentru performanțele sale de la liceul din Malibu

Irina Columbeanu a apărut într-un articol în MalibuTimes.com. Aceasta este lăudată pentru faptul că practică multiple sporturi și concurează în competiții de baschet, tenis și atletism. Mai mult decât atât, ea este apreciată și pentru implicarea pe care o are în comunitatea din care face parte.

În calitate de membru al Asociației Studențești de la Liceul Malibu, ea susține și promovează implicarea elevilor atât la școală, cât și în comunitate. Pasiunea ei pentru comunicare, atât scrisă, cât orală, i-a adus succes în mai multe cluburi și discipline, inclusiv Model UN, Mock Trial și Positive Poets. Recent, a fost singura elevă de clasa a IX-a care a primit o nominalizare pentru evenimentul Tânărul Anului 2022 la BGCM, unde a concurat împotriva elevilor mai mari, țînând un discurs bine pregătit și prezentând un portofoliu extins cu realizările ei', scriu jurnaliștii MalibuTimes.

Mai mult decât atât, Irina este și voluntar pentru a ajuta copiii cu dezabilități.

„Speră să devină avocat, neurochirurg sau scriitor'

Irina a mai fost lăudată pentru ambiția sa și pentru planurile de viitor bine definite. Aceasta își dorește să devină avocat, neurochirurg sau scriitor.

„Pe lângă numeroasele sale activități extracurriculare, Irina este o savantă care se mândrește cu excelența academică și speră să devină într-o zi avocat, neurochirurg sau scriitor', a mai fost notat în articol.

Sursă foto: INSTAGRAM

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter