Irina Fodor, mesaj neașteptat pentru Gina Pistol: "În caz că rămânem însărcinate în același timp..."

Publicat pe

Irina Fodor, mesaj neașteptat pentru Gina Pistol. În urmă cu câteva zile, iubita lui Smiley a fost invitată de Horia Brenciu, în podcastul său, iar Irina Fodor i-a transmis un mesaj foarte special, cu ocazia zilei sale de naștere. Totodată, cu acest prilej, Irina Fodor a pus și punct speculațiilor privind rivalitatea dintre ele.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Irina Fodor, mesaj neașteptat pentru Gina Pistol. Gina Pistol prezintă acum Chefi la cuțite, la Antena 1, dar a prezentat și Asia Express, până când a rămas însărcinată. În perioada în care a fost gravidă, Ginei i-a luat locul Irina Fodor, în ambele proiecte. De aceea, s-a vorbit despre o posibilă rivalitate între ele, însă fetele neagă acest lucru.

Irina Fodor, mesaj neașteptat pentru Gina Pistol: "În caz că rămânem însărcinate în același timp..."Irina Fodor, mesaj neașteptat pentru Gina Pistol: "În caz că rămânem însărcinate în același timp..."

Irina Fodor, mesaj neașteptat pentru Gina Pistol

„Ginuța, te pup. Horică, îți mulțumesc că m-ai invitat să iau parte la această surpriză. O să încep cu lucrurile cu adevărat importante. La mulți ani, fată frumoasă. Să fii sănătoasă, să fii fericită, să fii iubită și să te bucuri de toată frumusețea asta de pe plan personal, dar și de pe plan profesional.

Și pentru că am ajuns la planul profesional, aș vrea să spun că n-a fost o sarcină ușoară să-ți țin locul, ba dimpotrivă, toată lumea știe cât ești de muncitoare și că ești iubită de echipă, așa că așteptările au fost mari, dar m-au ajutat foarte mult sfaturile tale și susținerea de la început.

Citește și: De ce Irina Fodor prezintă primele ediții din noul sezon Chefi la cuțite și nu Gina Pistol, cum era anunțat:'Față în față cu neprevăzutul'

Citește și: Irina Fodor a împlinit 34 de ani. Ce declarație de dragoste i-a făcut soțul ei:'Te iubesc de tot…'

Citește și: Michelle Obama are un look nou.Soția lui Barack Obama arată spectaculos la 58 de ani

Acum nu ne mai rămâne decât să ne gândim la un plan de rezervă, în cazul în care rămânem însărcinate în același timp data viitoare', a spus Irina Fodor în cadrul podcast-ului.

Imediat după acel mesaj, Horia Brenciu a fost șocat de cele auzite și a întrebat-o pe Irina: „Irina, ești gravidă?'.

Dar putem fi', a răspuns Gina Pistol, în spirit de glumă.

Irina Fodor a avut nevoie de protecție suplimentară la America Express

Timp de două luni, soția lui Răzvan Fodor a fost plecată de acasă și a trecut prin multe momente dificile. Vedeta chiar a avut nevoie de protecție suplimentară, întrucât locurile în care mergeau să filmeze nu erau deloc sigure.

În total, 18 vedete au acceptat să participe la America Express. Aceștia se vor între peste o rută de peste 7.000 de kilometri. Filmările au avut loc în Mexic, Guatemala și Columbia. Irina Fodor, gazda emisiunii, a trecut și ea prin momente dificile.

„Anul acesta, spre deosebire de ceilalți ani, am avut security înarmat. Dacă în anii trecuți nu a fost nevoie de așa ceva, anul acesta fiecare avea, cel puțin o parte din producție, cei care umblam mai mult singuri, cum sunt eu, cum e Oase și Damian, am avut parte de această protecție.

Noi plecăm tot timpul din punctul A în punctul B și atunci pe traseu suntem de multe ori singuri, până vin toate echipele din spate, până vin restul de producție, suntem cam de capul nostru. Așa că noi am avut bodyguarzi cu pistoale anul acesta ca mijloc suplimentar de precauție’, a declarat Irina Fodor.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter