Irina Rimes, primele declarații în premieră despre noul sezon "Vocea României". L-a luat peste picior pe Tudor Chirilă

Publicat pe

Misterioasă și distantă, Irina Rimes își deschide sufletul cu adevărat doar atunci când scrie versuri. Și, după cum ea însăși spune, toate melodiile reprezintă fragmente – pozitive sau triste – ale poveștii sale de viață. Dar cine este Irina, dincolo de versurile ei sensibile și profunde, în care fiecare dintre noi se regăsește? O femeie care încă se descoperă, cu pasiuni și dorințe… pe care le exprimă cu asumare și umor, după cum puteți citi în rândurile de mai jos.

Irina, am făcut un interviu cu tine în urmă cu un an, la scurt timp după ce se anunțase că vei fi în juriu, la „Vocea României. Cum a fost ultimul an pentru tine?

Irina Rimes, primele declarații în premieră despre noul sezon "Vocea României". L-a luat peste picior pe Tudor ChirilăIrina Rimes, primele declarații în premieră despre noul sezon "Vocea României". L-a luat peste picior pe Tudor Chirilă

A trecut deja? Sincer, nu știu să răspund la întrebarea asta, nu prea observ trecerea timpului, în studio nu se vede când e soarele pe cer sau când apune. Noroc cu radiourile, că mă mai scot afară. (râde) În general, a fost bine până acum. Abia aștept să înceapă noul sezon al emisiunii „Vocea României. Între timp, am tot făcut piese noi, pe care nu știu când le voi lansa, dacă le voi cânta eu sau altcineva. Am avut și câteva zile de vacanță acasă, în fața televizorului, am avut și câteva plecări care, datorită destinațiilor, s-au pus tot ca vacanțe.

Tragând linie, ce a însemnat pentru tine proiectul „Vocea României? Crezi că ai făcut față cu brio?

Cred că da. (zâmbește) Prefer să răspundă altcineva la întrebarea asta… Pentru mine, „Vocea României a fost ca o perioadă în cantonament, ca o plecare de câteva luni într-o aventură-concurs, în care trebuia să faci totul pentru a supraviețui. A fost greu, dar foarte interesant. Echipa PRO TV mi-a devenit familie, iar studiourile de la Kentauros – casă. Când s-a terminat totul, am rămas cu un gol în suflet, ca și cum ai muncit non-stop câteva luni și într-o zi te trezești că nu mai ai nimic de făcut și te panichezi.

Care a fost cea mai neplăcută/grea/dureroasă experiență din concurs?

Nu îmi aduc aminte așa ceva. Posibil să fi existat câteva altercații sau comentarii deranjante, dar toată experiența în sine a fost atât de palpitantă, că nici că au contat momentele proaste.

Dacă spun numele lui Tudor Chirilă, care e primul lucru care-ți vine în minte?

Mmmm, Vama Veche. (râde). Stațiunea.

Știu că ai ținut legătura cu Dora, finalista echipei tale, și că urmează să o lansezi oficial. Dă-ne câteva detalii despre proiectul ei muzical…

Dora lucrează! Prefer să așteptăm cu toții un pic până lansează decât să vorbesc așa, aiurea, despre proiectul ei. Tot ce pot să spun e faptul că vă așteaptă două colaborări interesante, la care am muncit mult și în care avem mare încredere.

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter