Irina Rimes, primele declarații după ce a cântat la un eveniment cu Adrian Minune: "El e un muzician excelent"

Publicat pe

Irina Rimes a reacționat acum  după ce s-a aflat că vedeta a cântat la un eveniment alături de Adrian Minune. Fanii celor doi au sărit cu banii pe ei, pentru ritmurile pe care le-au interpretat amândoi la microfon. Artista a avut numai cuvinte de laudă la adresa cântărețului.

Invitați să cânte la un eveniment privat, în Galați, Irina Rimes și Adrian Minune au făcut spectacol împreună. Antrenoarea de la ‘Vocea României’ și-a făcut programul, iar apoi a rămas să-l asculte pe Adrian Minune. În timp ce artistul cânta ‘De-ai fi tu salcie la mal’, Irina Rimes era profund impresionată de vocea puternică a lui Adrian Minune. De aici până la a-i înmâna microfonul cântăreței din Moldova a durat doar câteva secunde.

Irina Rimes a cântat alături de artist, iar invitații au fost impresionați de duet. Acum, ea a oferit primele declarații despre interpretarea lor muzicală. Îl apreciază pe Adrian Minune și îi recunoaște talentul.

Irina Rimes, primele declarații după ce a cântat la un eveniment cu Adrian Minune: "El e un muzician excelent"Irina Rimes, primele declarații după ce a cântat la un eveniment cu Adrian Minune: "El e un muzician excelent"

„Eu respect  orice fel de manifestare muzicală atâta timp cât interpretarea este de calitate. 
Muzică este despre emoție, nu despre categorii. De-ai fi tu salcie la mal' este o piesă veche românească și face parte din identitatea națională a poporului, îmi face mare plăcere s-o cant ori de câte ori am ocazia. Am cântat cu plăcere această melodie cu Adrian , la invitația acestuia, fără prejudecăți, fără ezitări din perspectiva că cineva ar putea să mă numească manelistă. Văd în Adrian un muzician excelent și pot să fac abstracție de orice atunci când e vorba de talent.”, a spus Irina Rimes.

 

Irina Rimes a cântat pe stradă, în Belgia: „Nu aveam bani nici să mergem la baie!'

Irina Rimes i-a lăsat mască pe jurații de la Vocea României dezvăluind un detaliu neștiut din trecutul ei – a cântat pe stradă, alături de soțul ei, Andi: ‘Mi-am amintit că eu și soțul meu am plecat în Belgia. Am luat pălăria și am plecat cu 10 euro. Stăteam ca proștii pe scaun și așteptam în Frakfurt. Am ajuns și am cântat pe stradă, cum spui tu. Am prețuit acel moment. Mă identific cu tine’, i-a spus jurata de la Vocea României unei concurente. 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter