Irinel Columbeanu, dat uitării? Fiica lui Irina e nedezlipită de tatăl vitreg. Miliardarul chinez a cucerit-o

Publicat pe

Irina Columbeanu a părăsit România şi casa unde locuia alături de tatăl ei. Şi-a dorit foarte mult să locuiască în America, alături mama ei. Monica Gabor a primit-o cu braţele deschise, iar acum formează o familie frumoasă!  

De ceva vreme, Irina Columbeanu locuieşte în America alături de mama sa, fratele vitreg şi tatăl vitreg.

Chiar dacă e departe de unul dintre părinți, Irina Columbeanu pare extrem de fericită în America, acolo unde relația pe care mama ei o are cu miliardarul chinez Mr. Pink, pe numele lui real Poe Qui Ying Wangsuo, i-a oferit fetiței un tată și un frate vitreg, cu care se înțelege de minune, conform Click. 

Recent, Monica Gabor a postat în mediul online mai multe imagini cu iubitul, fiica şi băieţelul vitreg. Se comportă ca o adevărată familie.

În trecut, Irinel Columbeanu a a spus că este dispus să îi ofere fiicei lui tot ce e mai bun, chiar să o trimită la mii de kilometri distanţă de România.

„În legătură cu dorinţa mamei Irinei, ca fiica noastră să se mute cu ea în Statele Unite, pot spune că aceasta nu este o noutate pentru mine şi că amândoi părinţii suntem în egală măsură preocupaţi să-i asigurăm fiicei noastre un viitor cât mai promiţător.

În plus, eu însumi sunt pregătit, atunci când Irina îşi va manifesta această opţiune, ca nu numai să îmi dau acordul în acest sens, ci să încerc chiar să facilitez luarea la timp util a acestei decizii majore pentru cursul vieţii ei, rămânând în continuare solidar, în exclusivitate, cu doar ceea ce va fi mai bine pentru viitorul Irinei per ansamblu şi abţinându-mă să pun în ecuaţie şi să mă gândesc şi la al meu', declara Irinel pentru Click!.

Irinel Columbeanu, dat uitării? Fiica lui Irina e nedezlipită de tatăl vitreg. Miliardarul chinez a cucerit-oIrinel Columbeanu, dat uitării? Fiica lui Irina e nedezlipită de tatăl vitreg. Miliardarul chinez a cucerit-o

De ce Ramona și Monica Gabor nu pun niciodată poze cu sora lor mai mare

Probabil nu mulți știau că cele două surori mai au o soră mai mare, pe nume Alina. Monica și Ramona Gabor apar tot timpul împreună și sunt foarte apropiate. Alina preferă să stea retrasă și să nu apară în lumina reflectoarelor așa cum se întâmplă cu surorile ei mai mici. Aceasta este căsătorită și are un copil, aceasta locuiește la Bacău alături de familia ei. Alina duce o viață modestă. Monica Gabor a dezvăluit motivul pentru care nici ea și nici Ramona nu postează poze cu sora lor mai mare. Se pare că aceasta nu dorește să fie persoană publică, așa că surorile ei îi respectă intimitatea.

‘Surorile mele, Alina și Ramona, persoanele fără de care nu îmi pot închipui cum ar fi fost copilăria și viața mea. Sora noastră mai mare și mai înțeleaptă nu vrea să postăm poze cu ea, așa că îi acceptăm intimitatea. ❤️❤️❤️ Voi de cine sunteți cel mai apropiați?’, a fost mesajul tranmis de Monica Gabor pe una dintre rețelele de socializare.

Foto: Instagram 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter