Ce crede Irinel Columbeanu despre profesia pe care și-a ales-o fiica sa, Irinuca: "Meserie grea, dar frumoasă"

Publicat pe . Actualizat Vineri, 09 decembrie 2022, 11:53

Ce crede Irinel Columbeanu, după ce fiica sa, Irinuca, a participat la un seminar de robotică, în SUA, alături de alți colegi. Presa internațională i-a luat chiar și o declarație adolescentei de 15 ani, care dezvăluit ce meserie vrea să aibă atunci când va fi mare. Atât Monica Gabor, cât și Irinel Columbeanu sunt foarte mândri de realizările micuței lor. Afaceristul e de părere că profesia aleasă de fiica sa vine cu satisfacții, dar și cu dezavantaje.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ce crede Irinel Columbeanu despre decizia fiicei sale

Ce crede Irinel Columbeanu, despre meseria pe care fiica sa și a Monicăi Gabor a ales-o după ce a participat la un eveniment educațional. Irinuca are în prezent 15 ani și s-a transformat într-o adolescentă studioasă. Elevă a unei instituții de prestigiu din Malibu, aceasta a luat parte la un seminar de robotică, unde, împreună cu cei din echipa sa, trebuia să construiască un robot care să contribuie la recuperarea copiilor cu tulburări cerebrale. Pentru Irinuca experiența a fost una marcantă. Ea a declarat publicației Malibu Times, că ar vrea să lucreze în domeniul medicinei și să devină chirurg cardiotoracic sau neurochirurg.

irina-columbeanu-1irina-columbeanu-1

Irinel Columbeanu este un tată foarte mândru

Ce crede Irinel Columbeanu despre profesia pe care vrea să o urmeze fiica sa. Afaceristul a fost extrem de impresionat de realizarea Irinucăi. Chiar dacă adolescenta trăiește în SUA, afaceristul este la curent cu toate activitățile în care se implică. Columbeanu a mărturisit că își susține fiica la fiecare pas și apreciază că și-a ales o meserie atât de dificilă. Irinel a mai adăugat că e surprins de determinarea fetei și că o încurajează să-și urmeze calea.

Citește și: Mesajele emoționante scrise de Irinel Columbeanu pentru Monica Gabor și Irinuca, pe cărțile oferite cadou: „Pentru totdeauna în inima mea'

Citește și: Monica Gabor, prima fotografie de familie, cu Mr. Pink, fiul lui și Irina Columbeanu. Ce mult a crescut Irinuca!

Citește și:Karmen joacă în serialul Clanul, de la Pro TV! Ce rol are fiica lui Adi Minune:'E un semn de la Dumnezeu'

Citește și:El este primul român care investește la Hollywood! Dragoș Sprînceană este producător executiv al unui film cu Armand Assante.Viața lui, subiect de film

Crește inima în mine. Îi mai trimit și ei precizările acestea pe care le mai găsesc în presă ca să crească inima și în ea. Bănuiesc că i le arată și mamei ei. Cred că e o meserie grea, dar frumoasă și bănoasă. Mie îmi place. Adică, alegerea ei, care e numai a ei, mi se pare ok. În schimb, îi va ocupa foarte mult timp. Mă rog, nu e un schimb, dar așa cred eu. E important să facă ce îi place. O susțin pe acest drum și o simt foarte motivată în această direcție.”, a declarat Irinel Columbeanu pentru WOWbiz.ro.

Ce determinat-o pe Irinuca să aleagă o profesie în domeniul medicinei

Fiica lui Irinel Columbeanu se implică în multe activităție extracurriculare, un aspect foarte apreciat în instituțiile de învățământ din afară. Adolescenta de 15 ani a mărturisit că participarea la cel mai recent eveniment i-a dăruit mai multă încredere în ea. Motivul care a determinat-o să urmez acest domeniu a fost faptul că are șansa de a aduce o schimbare în bine în viața unor copii bolnavi.

De fiecare dată când particip la astfel de evenimente, plec plină de încântare, pentru că fac parte dintr-un proiect care schimbă în bine viețile copiilor. De asemenea, capăt cunoștințe pe care altfel nu le-aș fi învățat.', a spus Irina Columbeanu, pentru The Malibu Times.

Irinel Columbeanu, moment de cumpănă când fiica sa a plecat în SUA

Irinel Columbeanu a dezvăluit că separarea de fiica sa și a Monicăi Gabor a fost una deosebit de dificilă. Plecarea Irinucăi în SUA, unde urma să locuiască alături de mama sa și soțul acesteia Mr. Pink, nu a fost tocmai pe placul afaceristului. Până la urmă Columbeanu a simțit că va fi mai bine pentru Irinuca dacă se va stabili peste ocean.

„A fost un conflict, într-adevăr, înăuntrul meu, între a ceda cerințelor venite din partea lor, adică a lui Pink și a soției sale, la vremea aceea nu era încă soția lui, parcă, de a nu mă întoarce cu Irina și să o las să stea în continuare la ei.
Îmi trebuia și mie un pic de timp pentru a gândi această perspectivă, le-am zis că nu pot da un răspuns pe loc, că e prea pripit. El s-a enervat, m-a acuzat de lipsă de responsabilitate față de Irina. Considerând că are dreptate, i-am răspuns Monicăi și i-am dat în scris răspunsul așteptat în acea seară', a povestit Irinel Columbeanu în podcastul făcut de Ameri Nasrin

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton