Ispita Antonela Pătruț a fost eliminată de la Insula Iubirii: "Sunt o persoană care se plictisește foarte repede"

Publicat pe

În ediția de luni, 6 iunie, a emisiunii Insula Iubirii, ispita Antonela Pătruț a fost eliminată. Concurenții au avut de făcut o alegere grea în această seară, iar Radu Vâlcan le-a cerut să scrie numele unei ispite feminine care să plece acasă. Antonela a fost votată de majoritatea băieților, făcând câteva declarații înainte să părăsească emisiunea.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

În cel de-al 11-lea episod de la Insula Iubirii, concurenții au fost nevoiți să scrie pe un bilețel numele unei ispite feminine care ar trebui să plece acasă. Voturile băieților s-au îndreptat spre Antonela Pătruț, fiind ispita feminină care a trebuit să-și ia rămas-bun de la concurenți.

Ispita Antonela Pătruț a fost eliminată de la Insula Iubirii: "Sunt o persoană care se plictisește foarte repede"Ispita Antonela Pătruț a fost eliminată de la Insula Iubirii: "Sunt o persoană care se plictisește foarte repede"

Radu Vâlcan le-a cerut băieților să scrie pe o foaie de hârtie numele ispitei care ar trebui să părăsească competiția. În urma voturilor, s-a decis ca Antoneta să plece acasă. Ispita a recunoscut că nu s-a apropiat de niciun băiat din competiție.

Citește și: Adela Popescu, despre felul în care Radu Vâlcan pune la punct concurenții, la Insula Iubirii:”În postura asta de lup moralist…”

Citește și: Sebastian de la Insula Iubirii, după ce a aflat că iubita lui, Cristina, s-a despărțit de el:”Mă simțeam vinovat…”

Citește și: Motivul pentru care Iuliana Luciu nu are relație la 35 de ani:”Mă mai distrez și eu din când în când”

Citește și: Claudia Pătrășcanu, reacție neașteptată în plin divorț:'Nu-mi este frică nici de amenințări cu bătaia, nici de…'

Ispita Antonela Pătruț a fost eliminată de la Insula Iubirii

În ediția din această seară, ispita Antonela Pătruț a părăsit emisiunea. Băieții au scris pe câte un bilețel numele unei ispite feminine care să plece de pe insulă. Antonela Pătruț este ispita care a avut cele mai multe voturi din partea băieților. Astfel, șatena a fost anunțată de către Radu Vâlcan că va pleca acasă. Cu zâmbetul pe buze, Antonela a făcut câteva declarații, mărturisind că nu a reușit să se apropie foarte mult de niciunul dintre băieți.

'Nu am legat nimic mai profund cu niciunul dintre ei. Sunt o persoană care se plictisește foarte repede și consider că experiența mea pe Insula Iubirii a luat sfârșit. Mă bucur că v-am cunoscut și o să-mi fie dor de voi', a spus Antonela Pătruț.

Reimond are o relație cu ispita Eda

Spre deosebire de Antonela Pătruț, care a fost eliminată de la Insula Iubirii pentru că nu a reușit să se apropie de niciun băiat, Eda a reușit să îl cucerească pe Reimond. Tânărul s-a apropiat foarte mult de ispita Eda și a renunțat deja la partenera cu care a venit în competiție, Lavinia.

Reimond și Eda formează un cuplu, dar rămâne de văzut dacă lucrurile vor evolua și dacă vor pleca împreună de pe insula din Thailanda.

Rey și Alex, scandal fără limite la Insula Iubirii

Între Alex și Reimond a izbucnit un scandal puternic. Cei doi s-au certat din cauza porțiilor de mâncare pe care Reimond le-a adus pe insula fetelor. Aceștia și-au aruncat vorbe grele și s-au certat destul de urât. Reimond și Alex au fost opriți de ispita Larisa, pentru ca scandalul să nu escaladeze.

Reamintim că cinci cupluri au pornit în aventura vieții lor. De asemenea, 10 dintre cele mai puternice ispite masculine și 10 dintre cele mai seducătiare ispite feminine sunt pregătite să demaște cele mai ascunse trăiri ale concurenților.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter