Îți aduci aminte de CRBL, de când făcea parte din formația Simplu? Ce s-a întâmplat cu foștii lui colegi

Publicat pe

CRBL face acum parte din familia Kanal D, mai exact din juriul emisiunii Îmi place dansul, prezentată de Cristina Dorobanțu și Victor Slav. Exclusiv pentru VIVA!, artistul a oferit un interviu în care a dezvăluit detalii din trecutul său, despre foștii colegi. 

Chiar, tu cum mai stai cu condiția fizică? Nu uit acrobațiile pe care le făceai la debutul cu trupa SIMPLU, acum mai poți?

E ca mersul pe bicicletă, break-dance-ul nu se uită. Într-adevăr, trebuie să te ajute și corpul, dar, în funcție de petrecere, e posibil să vă uimesc din nou și la 41 de ani și având 100 de kilograme; pot să țin pasul și să răspund unei provocări în dans. Nu cred că mă fac de râs.

Coperta VIVA! septembrie

Coperta VIVA! septembrie

Că tot a venit vorba despre trupa SIMPLU, în ce relații ești cu foștii tăi colegi? La un moment dat, chiar tu spuneai ceva despre o posibilă reunire…

Cu Smiley mă înțeleg foarte bine, pentru că am rămas în continuare pe scena showbizului. Discutăm în continuare despre muzică, texte, compoziții, show-uri. Și cu ceilalți mă înțeleg foarte bine. Cu Omul Negru mă văd mai des, cu Piticu în taberele de dans și cu Francezu doar pe Facebook văd ce face, cum tatuează, ce pictează, fiindcă este foarte ocupat. Suntem în relații bune ca la început, doar că acum suntem toți, cu excepția lui Smiley, părinți, și avem mai puțin timp liber.

Îți aduci aminte de CRBL, de când făcea parte din formația Simplu? Ce s-a întâmplat cu foștii lui colegiÎți aduci aminte de CRBL, de când făcea parte din formația Simplu? Ce s-a întâmplat cu foștii lui colegi

Citiți continuarea interviului în numărul de septembrie al revistei VIVA!. 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter