Îţi mai aduci aminte de fosta soţie a lui Alex Velea? Imagini de colecţie de la nunta unde Andreea Bănică a fost naşă

Publicat pe

Fosta soţie a lui Alex Velea nu a mai apărut în lumina reflectoarelor. De la divorţul de celebrul cântăreţ, aceasta a pornit pe un nou drum. Iată detalii despre trecutul lor, ca şi cuplu!

La sfârşitul anului 2009, Alex Velea a decis să oficializeze relaţia cu Ana-Maria. El s-a hotărât să îi ceară mâna mulatrei alături de care trăia de doi ani de zile o frumoasă poveste de iubire. În vara acelui an, cântăreţul făcea anunţul: „În iulie vom face nunta!”, spunea el fericit.

Toţi s-au întrebat atunci cine vor fi naşii cuplului. Pe vremea aceea, Lucian Mitrea era impresarul lui Alex Velea. Se înţelegeau foarte bine şi au decis să devină o familie. Lucian şi Andreea au fost alături de ei, ca naşi.

Cununia civilă şi cea religioasă au fost celebrate cu mare fast, alături de ei au fost multe vedete, familia şi mulţi apropiaţi. Iată însă că această fericire nu a durat prea mult. La începutul anul 2014, ei s-au despărţit.

La 4 ani de la divorţ, fosta soţie a lui Velea a înflorit şi chiar de atunci a revenit la numele de fată. Ana-Maria Mircea, aşa cum o cheamă acum, cochetează cu modeling-ul, din care face bani frumoşi, dar existenţa şi-o câştigă din cu totul altceva. Ea a reuşit să treacă peste despărţirea de artist şi şi-a urmat visul, finalizând studiile la Universitatea de Medicină şi Farmacie „Carol Davila', cu specialitatea Psihiatrie.

Mai mult decât atât, şi-a deschis propriul său cabinet, dedicând timp din plin pacienţilor săi.

Îţi mai aduci aminte de fosta soţie a lui Alex Velea? Imagini de colecţie de la nunta unde Andreea Bănică a fost naşăÎţi mai aduci aminte de fosta soţie a lui Alex Velea? Imagini de colecţie de la nunta unde Andreea Bănică a fost naşă

Andreea Bănică şi Lucian Mitrea, naşa lui Alex Velea

Andreea Bănică şi soţul său, Lucian Mitrea, au acceptat să le fie naşi lui Alex Velea şi fostei lui soţii. Cuplul a fost alături de tinerii însurăţei şi la cununia civilă, dar şi la cununia religioasă.

Cântăreaţa a strălucit alături de soţul şi de finii lor.

Foto: Libertatea, facebook 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter