Iubita lui Ronaldo a pozat însărcinată. Cum arată Georgiana Rodriguez în luna a 5-a de sarcină

Publicat pe

Georgiana Rodriguez, iubita fotbalistului Cristiano Ronaldo, a confirmat că ea şi starul echipei Real Madrid vor deveni părinţi.

Tânăra în vârstă de 23 de ani a pozat pentru revista spaniolă iHola dezvăluindu-şi burtica de gravidă. Îmbrăcată într-o rochie neagră, mulată, viitoarea mămică a confirmat fericita veste.

Ronaldo va deveni astfel peste câteva luni tată pentru a 4-a oară, anul acesta el mărindu-şi familia cu Eva şi Mateo, o pereche de gemeni născuţi de o mamă surogat si mai avqnd un fiu in varsta de 7 ani.

Împreună cu Georgiana de anul trecut, Ronaldo pare să fie foare fericit alături de aceasta, iar fanii lui se gândesc că poate ea este viitoarea soţie a starului. „Sunt foarte încântaţi de această sarcină, toată lumea o adoră pe Georgiana, iar relaţia lor este acceptată de cei apropiaţi', a declarat o sursă.

 

Vezi si:

Andra se relaxeaza intr-o vacanta de vis cu familia. Asa arata vedeta in costum de baie!

 

Cât despre viitoarea mămică aceasta este adepta unui stil de viaţă foarte sănătos, ea declarând că încearcă să aibă mare grijă de ea, mâncând sănătos şi făcând sport.

„Încerc să mănânc produse naturale şi evit mâncărurile grele, urmând principiile regimului mediteranean'. Cu asemenea principii, Georgiana va fi cu suguranţa o gravidă sexy, iar după naşterea bebeluşului, al cărui sex nu a fost dezvălit pentru moment, îşi va reveni, cu siguranţă, foarte repede.

 

Iubita lui Ronaldo a pozat însărcinată. Cum arată Georgiana Rodriguez în luna a 5-a de sarcinăIubita lui Ronaldo a pozat însărcinată. Cum arată Georgiana Rodriguez în luna a 5-a de sarcină

 

 

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter