Iubitul îi duce dorul Biancăi Drăguşanu. Gestul făcut de Alex Bodi după plecarea vedetei la Asia Express

Publicat pe

Iubitul îi duce dorul Biancăi Drăguşanu. A trecut aproximativ o săptămână de când vedeta şi noul său partener, Alex Bodi, s-au despărţit. Ea s-a aventurat în competiţia Asia Express pe care speră să o câştige alături de sora ei. Nici ei şi nici bărbatului nu le este uşor!

Bianca, deşi se află la mii de kilometri distanţă de România, este prezentă în sufletul iubitului său. Alex Bodi îi duce dorul celei care i-a furat de curând inima. Bărbatul pare că nu rezistă fără vedetă, mai ales că relaţia lor este abia la început de drum.

Alex Bodi a postat o fotografie cu Bianca Drăguşanu, alături de un mesaj prin care îşi arată sentimentele pentru ea. „În curând”, a scris Alex Bodi lăsând să se înţeleagă că abia aşteaptă să o reîntâlnească pe femeia care i-a furat inima.

Bianca Drăguşanu a afirmat că Alex a încurajat-o să pornească în această competiţie: „L-am întrebat pe Alex şi mi-a spus du-te, eşti puternică, tu poţi orice. Are încredere în mine şi cred că ar fi putut să mă influenzeţe. Este o persoană importantă în viaţa mea, dar vedem ce va fi,  poate când mă întorc nu mai este. Nu ştim ce va fi. Nu mi-a făcut o urare standard, mi-a spus că voi fi bine mai ales că voi cu sora mea”.

Înainte ca vedeta să plece în Sri Lanka, cei doi au petrecut clipe minunate, la Paris. Ea a avut foarte mare grijă de fiica iubitului ei și s-a comportat ca o mamă cu ea. Vedeta a fost și la cumpărături, unde a lăsat câteva mii de euro pe genți și pantofi de lux. Alex Bodi o răsfață pe Bianca Drăgușanu, așa cum știe el mai bine. Vedetei nu-i lipsesc florile, dar nici cadourile scumpe.

Primele imagini cu Bianca Drăguşanu la Asia Express

Bianca Drăgușanu a pornit în experiența Asia Express alături de sora sa. Sâmbătă, 20 octombrie, a fost agitaţie mare pe Aeroportul Henri Coandă. Cele 9 perechi care participă la cel mai dur show de aventură şi-au luat zborul spre Sri Lanka şi India. Au ajuns acolo, blondina a postat primele imagini!

Foto: Facebook, Instagram

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter