Iulia Albu, atac direct la Andreea Raicu: ”Dacă nu ai folosit prea mult Photoshop s-ar putea ca Moșul să te recunoască”

Publicat pe

Mai că nu-ți dorești să te afli pe lista de critici a Iuliei Albu, pentru că atunci când are ceva de spus, o spune direct și fără menajări. Criticul vestimentar a luat-o în vizor pe Andreea Raicu, iar ceea ce a zis nu va fi deloc pe placul vedetei.

În fiecare marți, pe site-ul Iuliei Albu, putem vedea ce vedete au mai dat-o în bară și nu au scăpat de ochiul critic al celebrei Domnițe De Alba. De data aceasta, Andreea Raicu a fost pe lista scurtă a vedetei, iar ceea ce s-a scris despre ea nu-i va pica deloc bine. Totul a pornit de la o fotografie cu Andreea Raicu care stă în poala lui Moș Crăciun, iar de aici… Iulia Albu a făcut o întreagă poveste.

'Ia spune-ne tu, Andreea Raicu, cum e să stai în poala Moșului? Că văd că știi. Nu-i nimic. Dacă ai fost o fetiță foarte cuminte, nu ai mințit și nu ai folosit prea mult Photoshop (oops!), s-ar putea ca Moșul să te recunoască și să-ți dea un cadou maaaaare, maaaaare de tooot! Cum îți place ție! (așa îmi place și mie – Ha-ha)', a scris Iulia Albu pe site-ul personal.

Andreea Raicu

Andreea Raicu

Citește și: Iulia Albu o critică pe Roxana Ciuhulescu după nuntă: 'Rochia nu este vreo minune a lumii'

Citește și: Iulia Albu îl consideră pe actualul iubit tatăl fiicei sale. Cum se înțeleg cei doi: 'Locuim împreună'

FOTO: Instagram

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter