Iulia Albu și Andreea Bălan

Andreea Bălan se află la Terapie Intensivă, după ce a suferit un stop cardio-respirator în timpul operației de cezariană. Iulia Albu a făcut un gest total neașteptată pentru proaspăta mămică și i-a transmis chiar un mesaj emoționant.

În fiecare săptămână, Iulia Albu are o rubrică pe blog-ul ei în care critică stilul vestimentar al vedetelor de la noi. Criticul de modă a decis ca săptămâna aceasta să nu posteze din respect pentru Andreea Bălan, care a făcut stop cardio-respirator în timpul operației de cezariană. Iulia Albu i-a transmis multă sănătate proaspetei mămici.

„Dragii mei, din respect pentru starea de sănătate precară a Andreei Balan, astăzi nu vom publica Marțea Neagră cu Iulia Albu. Îi doresc însănătoșire grabnică și celor vinovați (dacă există într-adevăr o vină) sancțiuni pe măsură. OPERAȚIA DE CEZARIANĂ este mult mai riscantă decât nașterea naturală. Nu mai umpleti buzunarele unor doctori de multe ori iresponsabili! #stop cezariană la cerere', este mesajul transmis de Iulia Albu.

George Burcea a anunțat că Andreea Bălan a făcut stop cardio-respirator

George Burcea a spus că, din păcate, partenera sa de viață a trecut prin clipe grele în sala de nașteri. În urma eforturilor medicilor, cântăreața și-a revenit și, din fericire, atât ea, cât și bebelușa sa sunt bine.

'În urma zvonurilor care au tot circulat, doresc să confirm că într-adevăr, Andreea a suferit un stop cardio-respirator. În acest moment, ea este stabilă, iar echipa medicală, care s-a comportat ireproşabil, este alături de noi. Fetiţa noastra, Clara Maria, este sănătoasă şi cântăreşte 3,2 kg.

Vă mulţumim pentru mesaje şi vă vom ţine la curent cu starea de sănătate a Andreei. Vă mulţumesc, George Burcea', a declarat George Burcea

Citește și: Andreea Bălan, primele declarații din spital. Proaspăta mămică mulțumește medicilor că au salvat-o

Citește și: Medicul care a salvat-o pe Andreea Bălan, declarații șocante: 'A avut 10% şanse de supravieţuire'

FOTO: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro