Iulia Albu îl atacă pe Dani Oțil: „Arată mai bine cu spatele”

Iulia Albu l-a atacat pe Dani Oţil într-o postare pe blogul său. Vedeta i-a analizat ţinutele şi cu siguranţă nuu va primi trofeul WOW. Iată ce a scris despre prezentatorul TV!

Iulia Albu a comentat ultimele apariții ale lui Dani Oțil pe Instagram. Prezentatorul de la Neatza cu Răzvan şi Dani a fost plecat, alături de noua sa iubită, în Peru și a postat câteva fotografii de la fața locului. Fashion editor-ul a fost uimit de ipostazele în care s-a lăsat fotografiat prezentatorul de la Antena 1:

„Cușma și cureaua lată, cum era vinul odată! Dani Oțil arată mai bine cu spatele decât cu căciula. Nu știu ce anume vrea să arate exact, însă două lucruri mă fascinează în aceste imagini:

  1 – punguța cu două bile sau, mă rog, nu-mi dau seama exact despre conținutul ei și, firește…

2 – căciula/prosopul/bluza înfășurată în jurul capului și gâtului. Noroc că este blurată imaginea din spate și putem admira în deplină splendoare piesa de o avangardă notabilă. NOT! Dacă ar fi să-l trimit pe Dani Oțil la un concurs de stil l-aș trimite la… cred că Dani Oțil este bine acolo unde este el. Momentan.” – a scris Iulia Albu pe blogul său. 

Cum arăta și ce spunea Iulia Albu în urmă cu zece ani

După ce a făcut senzație ca jurat la ‘Bravo, ai stil’, Iulia Albu a fost cooptată în emisiunea ‘La Măruță’, unde continuă să pună la punct vedetele în stilul care a consacrat-o. În urmă cu zece ani, însă, Iulia Albu era cunoscută mai mult prin intermediul soțului de la vremea aceea, designerul Mihai Albu, iar prietenia sa cu una din divele acelor vremuri, Monica Gabor, se încheiase printr-un scandal.

VIVA! a realizat o ședință foto cu Domnița de Alba cu puțin înainte să o aducă pe lume pe fiica sa, Mikaela. Deși sarcina se afla aproape de termen, Iulia continua să aibă aceeași siluetă subțire. ‘Sunt anorexică, ar spune unii…’, a punctat atunci vedeta, dezvăluindu-ne că de-a lungul timpului avusese complexe din cauza numărului de kilograme.

Foto: Facebook, Blog Iulia Albu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro