Iulia Albu a apărut nemachiată pe Instagram. Cum au reacționat fanii

Publicat pe

Creatoarea de modă se numără printre vedetele de la noi care nu se tem să își arate frumusețea naturală, fără retușuri. De curând, Iulia Albu a publicatpr Instagram o imagine în care apare nemachiată, iar reacția fanilor nu s-a lăsat așteptată, mai ales că aceștia rar au ocazia să o vadă în această ipostază.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Fosta soție a lui Mihai Albu își petrece mult timp în fața camerelor de filmat, iar programul încărcat, cel mai probabil, nu îi permite să le arate fanilor așa des cum arată nemachiată.

Vedeta a primit reacții foarte bune din partea fanilor din mediul online, care au ținut să-i scrie mai multe mesaje prin care au ținut să o felicite pentru curajul de a se poza astfel.

Iulia Albu a apărut pe Instagram nemachiată. Fanii au felicitat-o

„Buna dimineața. Fără minciuni, fără filtre. #nofilter. După un Weekend de coșmar, totul este acum bine. Storytime coming 21.00.', a scris ea pe rețelele de socializare.

Ești impecabilă', „Superbă ca de obicei',Ești foarte frumoasă!', au fost câteva dintre mesajele pe care ea le-a primit de la fanii de pe Instagram.

Ce operații estetice are Iulia Albu

În urmă cu mai bine de jumătate de an, Iulia Albu a vorbit despre operațiile estetice pe care le-a făcut, dar și cele viitoare.

„Operații estetice? Mmm… nu chiar, însă trebuie să vă fac o confesiune… NIMENI nu este perfect.

Și de ce ar vrea cineva să fie, până la urmă? Ador suma imperfecțiunilor’ mele.

Mai puțin gleznele, de care m-am ocupat și mă voi mai ocupa și niște enervante vinișoare de pe obraji, dobândite Dumnezeu știe cum.

Sinceră să fiu, chiar nu îmi amintesc cum au apărut și când, ci doar că săptămana trecută am decis să scap de ele asumat și corect.

Mai am 2 ședințe până că eu și ele să ne luăm la revedere definitiv, însă începutul este al naibii de promițător.

Mai trebuie să mă ocup de o rozacee sâcâitoare,din fericire nu foarte avansată, să descopăr un sport pe care îl pot face de acasă și gata, mă declar satisfacută 😂’, a spus Iulia Albu.

Scandalul imens cu Mihai Albu

În cei aproape nouă ani de la divorț, Iulia și Mihai Albu nu au reușit să aibă o relație cordială de dragul fiicei lor, ba dimpotrivă.

Nu puține sunt ocaziile în care și-au aruncat cuvinte grele în spațiul public și s-au acuzat reciproc de fapte care ar fi dus la nefericirea Mikaelei, fata lor.

„Am făcut o plângere penală. În mod repetat a nesocotit o hotărâre judecătorească şi acum se face o anchetă. Şi se va lăsa cu amenzi.

E o atitudine pe care dintotdeauna a arătat-o. Nu e ceva nou pentru mine.

Nu mă interesează raportul meu vizavi de ea, ci de fetiţă. Copilul are dreptul superior să aibă relatii cu ambii părinţi, a spus Mihai Albu.

Mihai Albu reproșa, acum puțin timp, că și-a văzut fiica o dată, timp de o oră în ultimele trei luni, accentuând faptul că Iulia este total injustă în ceea ce privește împărțirea custodiei fiicei lor.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter