"Se duc să facă varză murată amândoi". Iulia Albu i-a taxat dur pe Anda Adam și pe soțul ei, la Poliția Modei

Publicat pe

Iulia Albu i-a taxat dur pe Anda Adam și pe soțul ei, la Poliția Modei. Criticul de modă Iulia Albu este mereu vigilentă cu aparițiile vedetelor din showbiz. În cea mai recentă ediție a show-ului Poliția Modei, Iulia Albu i-a luat în vizor pe Anda Adam și pe soțul ei. Criticul a desființat ținutele pe care cuplul le-a purtat la premiera filmului Ramon și nu s-a abținut să-i ironizeze pe cei doi. Iată care au fost comentariile Iuliei Albu!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Iulia Albu i-a taxat dur pe Anda Adam și pe soțul ei, la Poliția Modei. Iulia Albu este una dintre cele mai excentrice vedete din showbiz, cu toate acestea reușește întotdeauna să arate impecabil. Criticul de modă a făcut o serie de comentarii ironice la adresa Andei Adam și a soțului ei, din cauza ținutelor pe care le-au purtat la premiera filmului Ramon. Iată ce a avut de zis Iulia Albu despre Anda Adam și partenerul ei de viață la Poliția Modei.

"Se duc să facă varză murată amândoi". Iulia Albu i-a taxat dur pe Anda Adam și pe soțul ei, la Poliția Modei"Se duc să facă varză murată amândoi". Iulia Albu i-a taxat dur pe Anda Adam și pe soțul ei, la Poliția Modei

Iulia Albu i-a taxat dur pe Anda Adam și pe soțul ei, la Poliția Modei

Iulia Albu este cunoscută pentru creativitatea vestimentației pe care o abordeaă, dar și pentru eleganța pe care o afișează de fiecare dată, indiferent de context. Albu a fost dintotdeauna foarte vicală cu privire la aparițiile vedetelor din showbiz-ul românesc, așa că la Poliția Modei a găsit mediul perfect pentru a-și expune părerile. Iulia Albu a comentat destul de dur ținutele pe care le-a purtat Anda Adam și soțul ei la premiera filmului Ramon.

Citește și: Cum își educă Iulia Albu fiica: „Nu poți fi și un profesionist desăvârșit și mama care e mereu lângă copil’.Ce relație are iubitul vedetei cu Mikaela / EXCLUSIV

Citește și: Iulia Albu și Mikaela, primul pictorial mamă-fiică, pe coperta VIVA de martie!Iulia Albu vorbește despre relația cu fiica, iubitul și familia ei

'Încălțămintea pe mine mă aruncă cu totul într-o altă zonă. Mi se pare că se duc să facă varză murată amândoi sau să bată untul. De ce ai purta șapcă la o permieră de film? Trebuie să dea capul pe spate ca să vadă în față.', a spus Iulia Albu la Poliția Modei.

Iulia Albu, aprobată de Natalia Mateuț, la Poliția Modei

Natalia Mateuț, invitata de la Poliția Modei, a fost de aceeași părere cu Iulia, însă a încercat totuși să găseacă o scuză pentru vestimentația Andei Adam și a soțului ei. Natalia a presupus că soțul artistei nu și-a spălat părul, iar din acest motiv a ales să poarte șapcă.

'Poate nu se spălase el pe păr, ea a zis să fie în asentimentul lui și să își pună amândoi șapcă.', a spus Natalia Mateuț.

Iulia Albu, despre relația cu fiica ei, în vârstă de 13 ani

Iulia Albu și fostul ei soț, designerul de încălțăminte, Mihai Albu, au divorțat cu scandal, acum ceva vreme. Criticul de modă și-a găsit fericirea alături de un nou partener, care se înțelege perfect cu fiica ei, din mariajul cu fostul soț.

„Ne înțelegem foarte bine, ne certăm foarte aprins, când e cazul. Are convingeri proprii și este un lucru bun acesta, dar, câteodată, convingerile noastre nu sunt aceleași. Eu sunt o mamă protectivă, care își dorește ca fiica ei să crească, să învețe, să facă niște lucruri într-o anumită ordine, iar ea bineînțeles, având 13 ani, este o fată rebelă. Acum, are alte lucruri de făcut și i-am explicat: poți să faci absolut orice vrei, după ce îți termini toate temele', a mai declarat, pentru Playtech Știri, Iulia Albu.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter