Iuliana Luciu şi Margherita au fost eliminate de la Asia Express. S-au întors în România

Publicat pe

Iuliana Luciu şi Margherita au fost eliminate de la Asia Express. Cele două concurente se pare că nu au făcut faţă competiţiei din Sri Lanka şi India. Au fost surprinse pe aeroportul din Bucureşti, destul de obosite, nemachiate. Iată ce s-a întâmplat!  

Din nefericire pentru ele, s-ar părea că Margherita (25 de ani) și Iuliana Luciu (31 de ani) s-au şi întors din India după aproape două săptămâni de concurs. Cele două vedete au fost surprinse pe Aeroportul Henri Coandă din Bucureşti vineri dimineaţă. Conform Click, acestea au sosit de dimineaţă, destul de obosite, nemachiate. Nu au dat nicio declaraţie, au fost destul de discrete.

Cu siguranţă zborul a fost destul de obositor, însă şi eliminarea de la „Asia Express” a contat.

Nouă perechi de vedete au luat startul în urmă cu două săptămâni în cursa Asia Express prin Sri Lanka și India. Bianca Drăgușanu și sora ei, Ruby și iubitul ei, Adrian, Ana Morodan și Adrian Teleșpan, Jojo și Paul Ipate, Margherita și Iuliana Luciu, Cosmin Seleși și Șerban Copoț, CRBL și Oase, Anca Sigartău și fiul ei, Teodor, Bogdan Boantă și Cocuța au intrat în cursa nebună, plină de adrenalină, pentru premiul de 30.000 de Euro.

Primele imagini cu Bianca Drăguşanu la Asia Express

Bianca Drăgușanu a pornit în experiența Asia Express alături de sora sa. Sâmbătă a fost agitaţie mare pe Aeroportul Henri Coandă. Cele 9 perechi care participă la cel mai dur show de aventură şi-au luat zborul spre Sri Lanka şi India. Au ajuns acolo, blondina a postat primele imagini!

Foto: CLICK, PR

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter