Jada Pinckett Smith – În centrul atenţiei la premiera celui mai recent film al soţului ei

Publicat pe

Will Smith a fost prezent la Los Angeles la premiera celui mai recent film al lui, „Concussion', însă cea care a atras toate privirile a fost Jada, soţia lui.

 

Purtând o rochie trasparentă şi foarte sclipitoare, actriţa în vârstă de 44 de ani a reuşit o nouă apariţie de senzaţie. Cu o asemenea companie atât de sexy, Will Smith a avut o seară perfectă, bucurându-se de susţinerea frumoasei lui soţii.

 

Împreună, cei doi au dat impresia unui cuplu glam şi foarte solid, după ce au reuşit să stingă zvonurile legate de divorţ. În urmă cu 2 luni, Will Smith îi declara toată dragostea lui cu ocazia zilei ei de naştere:

 

„Ţi-am cântat La mulţi ani de 20 de ori şi ţi-am cumparat 19 cadouri (într-un singur an am fost prins pe picior greşit). Te-am văzut suflând în 693 de lumânări (737 dupa această seară). Ţi-am spus te iubesc' de cel puţin 8.285 de ori. Şi din cele 3,96 miliarde de femei de pe aceasta planetă, doar cu tine vreau să-mi petrec tot restul vieţii. La multi ani, dragostea mea!'

 

Foto: Hepta

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista Viva
Revista Viva