Jador de la Survivor suferă enorm după fosta iubită! Ce mesaj impresionant i-a transmis

Publicat pe

Jador de la Survivor este mereu plin de energie și cu zâmbetul pe buze, dar ascunde în suflet o supărare mare. Trece prin clipe grele la Survivor din cauza fostei iubite, Georgiana. Ce s-a întâmplat acum în Republica Dominicană.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Jador de la Survivor a început competiția din Republica Dominicană cu ochii în lacrimi. Dorul de fosta iubită l-au determinat pe Jador să facă o serie de afirmații emoționante, iar acesta a recunoscut că motivul pentru care a acceptat provocarea Survivor a fost chiar dorința de a o uita pe femeia care l-a făcut să sufere.

Jador este unul dintre concurenții Survivor România din echipa Faimoșilor și, la 25 de ani, este un artist îndrăgit dar și un bărbat foarte curtat. Însă, până acum n-a prea avut noroc în dragoste și a plecat tocmai în Dominicană pentru a uita de femeia care l-a făcut să sufere.

Jador de la Survivor suferă enorm după fosta iubită! Ce mesaj impresionant i-a transmisJador de la Survivor suferă enorm după fosta iubită! Ce mesaj impresionant i-a transmis

Jador de la Survivor, mesaj pentru fosta iubită

După ce au aflat că vor primi poze și mesaje din partea celor de acasă, toți concurenții s-au emoționat teribil. Când a venit rândul lui Jador, manelistul a ținut să îi spună câteva cuvinte fostei sale iubite, Georgiana. Ea este singura femeie pe care el a iubit-o cu adevărat, așa cum susține chiar el.

Sincer, desi par foarte dur, cred că sunt cel mai mămos copil posibil. Mi-as fi dorit să fie de la mama ceva. Că tot vorbim de prieteni, mi-as fi dorit să primesc un mesaj de la fosta, dar stiu ca nu se va intampla asa, pentru că ea era si familia si prietena mea si atat. Mi-as fi dorit sa primesc un mesaj de la ea, dar stiu ca nu o sa primesc', este mesajul emoționant transmis de Jador, pentru fosta lui iubită.

Citește și: Cine este Georgiana, fosta iubită a lui Jador. A venit la Survivor ca să uite de ea

Citește și: Ioana Picoș și Mihai Făgădaru au divorțat, în sfârșit! Ce s-a decis în privința custodiei gemenilor

Citește și: Jador și Cătălin Moroșanu, bătaie la Survivor. De ce s-au încăierat:„Nu te pune cu ursul'

Citește și: Oana Roman a povestit cum a cucerit-o Marius Elisei. Cum se înțeleg acum cei doi soți, aflați în pragul divorțului

Jador de la Survivor plânge de 4 ani după fosta iubită

Jador și Georgiana au avut o relație de lungă durată, care s-a încheiat în 2016. Manelistul a recunoscut, în mai multe interviuri, că Georgiana a fost singura femeie pe care a iubit-o vreodată, chiar dacă a mai avut și alte iubite.

„Georgiana este iubirea vieții mele. O s-o respect și o s-o iubesc toată viața mea. Și dacă mă va ierta vreodată, sper eu, o s-o primesc oricând în viața mea. Am făcut o melodie pentru ea. Ea mă cunoaște de șase ani de zile, dar un an de zile am stat cu ea și în 2016 ne-am despărțit. Ea niciodată nu a avut alt iubit, deși eu mai aveam, ne despărțeam, apoi mă întorceam la ea’, a spus Jador.

Cine este Georgiana Elisei, fosta iubita a lui Jador de la Survivor

Georgiana Elisei este absolventa a Universitatii Politehnice din Bucuresti si are 28 de ani. Jador a fost atras de faptul ca Georgiana nu isi dorea nicicum faima si banii, ci a vazut-o mereu ca pe o fata cuminte si simpla care il iubeste pentru felul cum este el si nu pentru ca a devenit celebru.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter