Jador riscă să rămână fără numele de scenă. Are de plătit 100.000 de euro, ca să-l folosească în continuare: „Nu știu cât e de bine să…”

Publicat pe

Jador riscă să rămână fără numele de scenă. Manelistul este în plin conflict cu fostul său prieten și producător muzical, Ovidiu DeSanto. Cel care l-a făcut celebru pe Jador a înregistrat, în mod legal, numele lui de scenă. Astfel, vedeta are două alternative: fie are de plătit suma de bani cerută, fie își schimbă complet porecla. Iată cum s-a ajuns aici!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Jador este unul dintre cei mai renumiți maneliști de la noi. El a devenit mai cunoscut după ce a participat în emisiunea matrimonială Puterea dragostei, de la Kanal D. Fostul său prieten și producător muzical, Ovidiu Băcilă (DeSanto) l-a luat lângă el și l-a făcut celebru în industria muzicală.

Jador riscă să rămână fără numele de scenă. Are de plătit 100.000 de euro, ca să-l folosească în continuare: „Nu știu cât e de bine să…'Jador riscă să rămână fără numele de scenă. Are de plătit 100.000 de euro, ca să-l folosească în continuare: „Nu știu cât e de bine să…'

Potrivit Fanatik, manelistul se află într-un neînțelegere cu producătorul muzical Ovidiu DeSanto. Totul a pornit de la numele de scenă, Jador.

Citește și: Cine este și cum arată noua iubită a lui Jador:”Stau cu ea de vreo două luni”

Citește și: Ce spune Elena Merișoreanu despre succesul lui Jador:”Lumea vine după el ca după Sfintele Moaște”

Citește și: Cum a aflat Georgiana Lobonț că va fi naşa lui Armin Nicoară, cu doar o zi înainte de nuntă:„Nu știu cum le-a putut trece așa ceva prin minte'

Citește și: Ramona Olaru a împlinit 33 de ani. Mesaj emoționant de la iubitul ei, Cătălin Cazacu:„Este femeia pe care am căutat-o toată viața'

Jador riscă să rămână fără numele de scenă

Jador și DeSanto se află într-un conflict de proporții acum, iar mărul discordiei este chiar numele de scenă al manelistului. Fostul său producător muzical a înregistrat, în mod legal, numele Jador și i-a propus artistului două variante: fie plătește suma de 100.000 de euro, ca să-l folosească în continuare, fie își schimbă complet porecla. Situația dificilă este că Remus Ionuț Dumitrache mai are două firme care-i poartă numele, mai exact Jador Music și Jador Booking, fiind companii foarte profitabile pentru artist.

Nu știu ce să spun acum, nu știu cât e de bine să spun lucrurile astea. Prefer să nu vorbesc, nu vreau să discut despre asta, a spus DeSanto, pentru sursa mențonată anterior.

Ovidiu DeSanto i-a trimis, pe cale oficială, o somație să renunțe la a mai folosi numele de scenă de Jador. Artistul, la rândul său, îl poate da în judecată. Dacă la început, Jador acceptase suma propusă de producător, până acum înțelegerea nu a mai fost respectată.

Sursă foto: Facebook

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă