Jamie Dornan, între soție și iubita din „50 Shades Darker”, la premiera filmului de la Londra

Publicat pe

Actorii din „50 Shades Darker' au ajuns la Londra joi seară, în cadrul turului de promovare a celei de-a doua părți a filmului „50 Shades of Grey'.

De aceasta dată, Jamie Dornan nu a fost acompaniat doar de colega sa de platou, Dakota Johnson, ci și de soția sa, Amelia Warner.

La premiera de la Londra, de pe Leicester Squere, Amelia a strălucit lângă soțul ei, care i-a transmis încontinuu numai priviri drăgăstoase. Cei doi s-au ținut de mână încă de când au pășit pe covorul roșu, s-au privit și au glumit în timp ce se lăsau fotografiați.

Jamie a avut și de această dată o apariție clasică, impecabilă. A purtat un costum gri, cămașă albă și cravată neagră, în timp ce soția lui a ales o bluză albă, cu o croială ciudată, care îi lăsa umerii goi, pantaloni negri, largi, cu talie înaltă, sandale negre și o geantă plic neagră.  Amelia și-a prins părul într-un coc lejer și a optat pentru un machiaj simplu și ruj roșu.

Nici Dakota nu a fost pe departe. Aceasta a ales o rochie lungă, nude, cu imprimeuri negre, și-a prins părul în coc și a optat pentru un machiaj natural.

Cele două femei ale lui Jamie din viața reală, Amelia, și de platou, Dakota, au strălucit la brațul actorului. Vezi imaginile!

Jamie Dornan, între soție și iubita din „50 Shades Darker', la premiera filmului de la LondraJamie Dornan, între soție și iubita din „50 Shades Darker', la premiera filmului de la Londra

Alexandra Popescu

Foto: Northfoto

Citește și:

Ce nu ştiai despre actorii din „50 Shades Darker'

Dakota Johnson a atras toate privirile la premiera europeană „50 Shades Darker' de la Berlin 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter