Jamie Oliver sare în ajutorul victimelor incendiului de la Londra. Un bloc-turn de 27 de etaje a ars complet

Publicat pe

O nouă tragedie a lovit Anglia după atacul terorist de la Manchester de la sfârşitul lunii mai din timpul concertului susţinut de Ariana Grande. De data aceasta un bloc-turn de 27 de etaje a ars complet, iar 12 oameni şi-au pierdut viaţa, alţi 74 fiind internaţi în spital, iar 20 dintre aceştia sunt în stare gravă.

 

Incendiul ar fi pornit de la un frigider care a făcut scurt circuit, iar faţada clădirii, renovată recent, s-a aprins imediat, blocul fiind cuprins în întregime de flăcări.

 

Celebrul bucătar Jamie Oliver este unul dintre cei care vin acum în sprijinul oamenilor greu încercaţi, oferindu-le hrană în restaurantul său. Jamie Oliver este tatăl a 5 copii, iar suferinţa prin care trec victimele incediului devastator nu l-a lăsat indiferent.

 

'Oricare dintre cele 100 de familii afectate de teribilul incendiu de la Grenfell Tower Notting Hill este binevenită să stea în restaurantul meu și să primească mâncare și apă din partea angajaților mei. Suntem in Westfield, chiar după colț. Este gratis, doar mergeți și cereți să vorbiți cu managerul Juan. Gândurile noastre, iubirea și rugăciunile sunt alături de familiile celor decedați. Multă iubire, Jamie', a scris Jamie pe pagina sa de Instagram, primind aproape 400.000 de like-uri pentru acest gest.

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter