De ce nu se afișează Jean de la Craiova niciodată alături de soția lui: "Cum să nu fie geloasă?"

Publicat pe

De ce nu se afișează Jean de la Craiova niciodată alături de soția lui. Jean de la Craiova este unul dintre cei mai populari cântăreți de manele. În ciuda faimei de care se bucură acesta nu vorbește prea mult despre viața sa personală. Artistul este căsătorit de peste 25 de ani și are doi copii, însă a ținut-o pe soția sa departe de ochii curioși ai publicului. Jean de la Craiova a vorbit despre relația pe care o are cu mama copiilor săi și de ce aceasta nu îl însoțește la evenimente mondene.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Jean de la Craiova este un artist foate iubit de public și căruia îi place să plece în turnee pentru a-și delecta fanii pe scenă, chiar dacă aceasta înseamnă să stea departe de familie. Artistul este căsătorit de 27 de ani și are doi copii, o fiică pe nume Sabrina și un fiu, Alexandru. Jean de la Craiova obișnuiește să apară mai degrabă singur la evenimentele mondene sau la televizor. Cântărețul este de părere că statutul de vedetă și viața de familie sunt două chestiuni separate, chiar dacă soția sa este uneori geloasă.

De ce nu se afișează Jean de la Craiova niciodată alături de soția lui: "Cum să nu fie geloasă?"De ce nu se afișează Jean de la Craiova niciodată alături de soția lui: "Cum să nu fie geloasă?"

De ce nu se afișează Jean de la Craiova niciodată alături de soția lui

Jean de la Craiova, 50 de ani, are o familie frumoasă, o soție pe care o iubește și doi copii. Cu toate acestea, artistul este conștient că este stilul său de viață este unul atipic altor bărbați însurați. Jean face spectacol pe scenă, este admirat de fani și apare la TV, însă acest mediu nu se potrivește deloc cu viața de familie. De aceea artistul preferă ssă petreacă timp cu familia separat, în liniște, departe de ochii curioșilor. Soția sa este câteodată geloasă, însă Jean e de părere că acesta este elementul care ține focul pasiunii aprins, în orice relație.

'Singur pentru că familia mea este într-o direcție, iar eu am viața mea pe care o am, dar există și ieșiri frumoase, cu familia, eu, separat, în altă conjunctură, în altă lume, în altă destinație. Cum să nu fie geloasă? În are pe Alain Delon tânăr. Dacă nu ești geloasă sau gelos, să spunem că nu prea rezistă cuplul, compatibilitatea, în primul rând, că acesta este cel mai important lucru', a spus acesta la Antena Stars.

Manelistul este sincer cu soția lui: „Ea e șeful”

De ce nu se afișează Jean de la Craiova niciodată alături de soția lui. Jean de la Craiova are concerte de Sărbători, că doar este sezonul petrecerilor, însă aceasta înseamnă că artistul va fi departe de familie. Cântărețul a spus că soția s-a obișnuit cu stilul său de viață. El mizează pe sinceritate în relație cu partenera de viață și e conștient că după atâția ani împreună îl citește din priviri.

'De sărbători eu cânt. Nu vine, ea (n.r. soția lui) are alte treburi și e în regulă ce face. De 27 de ani îți dai seama că a înțeles despre ce este vorba. Știe ce a luat, mai pe limba noastră, știe ce are la ușă. Nu pot să o păcălesc, să o mint. Ea este șeful', a mărturisit Jean de la Craiova.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter