Jenna Dewan şi Channing Tatum – 7 ani de căsătorie

Publicat pe

De 11 ani împreună, Jenna Dewan şi Channing Tatum, unul dintre cele mai glam cupluri de la Holywood, sărbătoresc 7 ani de căsătorie.

 

Cei doi s-au întâlnit în 2005 pe platourile de filmare de la „Step Up' şi nu s-au mai despărţit de atunci. Între timp au devenit şi părinţii unei fetiţe minunate, iar acum aniversează 7 ani de căsătorie.

 

Channing i-a făcut o frumoasă declaraţie de dragoste soţiei sale: „Această femeie, de 11 ani împreună, de 7 ani căsatoriţi. La mulţi ani! Mulţumesc, iubito, te iubesc! Eşti atât de frumoasă!'

 

Actorul a publicat o fotografie în care Jenna este surprinsă dezbrăcată, cu spatele, poza reuşind să sugereze incredibila frumuseţe a actriţei.

 

Aceasta şi-a declarat si ea dragostea pentru soţul ei, publicând un colaj de fotografii în care cei doi fac diverse feţe, arătând cât de bine se simt împreună şi cât de mult se iubesc.

 

Foto: Instagram

 

Jenna Dewan şi Channing Tatum – 7 ani de căsătorieJenna Dewan şi Channing Tatum – 7 ani de căsătorie

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter