Jennifer Aniston vorbeşte despre sarcină, celebritate şi frumuseţe. Ce spune actriţa într-o scrisoare emoţionantă

Publicat pe

Jennifer Aniston este una dintre celebrităţile despre care s-a zvonit cel mai mult de-a lungul anilor că este însărcinată. De curând, revistele americane au scris din nou că actriţa în vârstă de 47 de ani este însărcinată pentru prima dată. Drept dovadă au publicat fotografii din timpul vacanţei lui Jennifer în Bahamas în care ar fi fost vizibilă, în sfârşit, burtica de gravidă.  

 

aniston

Sătulă de toate aceste poveşti, Jennifer Aniston a luat atitudine, expunându-şi părerea într-o lungă scrisoare publicată de site-ul „Huffington Post' în care a mărturisit că nu este gravidă.

 

 

În schimb, soţia lui Justin Theroux spune ca este doar sătulă să fie tot timpul scrutată, iar corpul său să devină obiectul umilinţelor publice în numele aşa zis-ului „jurnalism', al „libertăţii de exprimare', al „ştirilor despre vedete'.

 

Actriţa a dezvăluit cum zeci de paparazzi agresivi o urmăresc continuu, atât pe ea cât şi pe soţul său, pentru a obţine diverse fotografii.

 

„Nu ştiu dacă sunt un simbol pentru oameni, dar dacă este cazul atunci sunt exemplul clar al felului în care ne raportăm, ca socitate, la mamele, fiicele, surorile, soţiile, prietenele şi colegele noastre. Modul în care au transformat femeile în obiecte şi felul în care sunt scrutate este absurd şi îngrijorător. Felul în care sunt descrisă în presă reflectă felul în care sunt văzute femeile în general, în funcţie de o optică greşită privind frumuseţea. Este însărcinată? A mâncat prea mult? Este căsătoria sa în pericol pentru că aparatul foto a surprins unele „imperfecţiuni'?'

 

Desemnată în această primăvară cea mai frumoasă femeie din lume, Aniston este de părere că presa le inoculează femeilor ideea că pentru a fi fericite trebuie să fie slabe sau însărcinate. „Suntem perfecte cu sau fără partener, cu sau fără copil. Trebuie să decidem noi înşine când suntem frumoase… Nu avem nevoie să fim căsătorite sau mame pentru a fi mulţumite. Putem să găsim noi înşine fericirea'.

 

Actriţa spune că a obosit să fie subiectul acestor poveşti inventate. „Poate voi deveni mama într-o zi şi dacă asta se va întâmpla voi fi prima care va mărturisi. Dar nu îmi doresc să devin mamă pentru că mă simt incompletă, contrar la ceea ce cultura noastră ne lasă să credem. Mă dezgusta faptul că mă fac să mă simt prost pentru ca trupul meu se schimbă sau că am mâncat un hamurger la micul dejun şi m-au fotografiat dintr-un unghi în care pare că sunt ori însărcinată ori grasă. Făra a uita de durerea de a fi felicitată de prieteni, colegi sau de străini pentru o sarcină care nu există, uneori de zeci de ori într-o zi.'

 

Foto: Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter