Jennifer Lawrence, prima apariţie oficială pe covorul roşu la Veneţia alături de iubitul cu 21 de ani mai bătrân

Publicat pe

Regizorul Darren Aronofsky şi-a prezentat la Festivalul de film de la Veneţia cel mai recent film, „Mother'. Pe covorul roşu au păşit actorii din distribuţia serialului, Jennifer Lawrence, muza regizorului şi iubita acestuia, dar şi Javier Bardem şi Michelle Pfeiffer.

A fost pentru prima dată însă când actriţa Jennifer Lawrence s-a aflat pe red carpet împreună cu Darren Aronofsky, iubitul ei, însă cei doi au evitat să pozeze împreună si au facut o fotografie doar impreuna cu echipa filmului.

De asemenea, frumoasa actriţă îmbrăcată într-o superbă rochie Giambattista Valli a preferat să pozeze în faţa fotografilor alături de Javier Bardem şi de Michelle Pfeiffer, extrem de elegantă, de asemenea, într-o rochie Dolce & Gabbana.

Jennifer Lawrence şi Darren Aronofsky sunt împreună de anul trecut, în ciuda diferenţei de vârstă. Ea are 27 de ani, iar el 48. Această relaţie pare să fie una potrivită pentru Jennifer după povestea de dragoste complicată si de scurtă durată pe care a avut-o cu Chris Martin, solistul trupei Coldplay.

Foto: Hepta

Jennifer Lawrence, prima apariţie oficială pe covorul roşu la Veneţia alături de iubitul cu 21 de ani mai bătrânJennifer Lawrence, prima apariţie oficială pe covorul roşu la Veneţia alături de iubitul cu 21 de ani mai bătrân

 

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter