Jennifer Lawrence şi alte o sută de vedete, în ipostaze nud pe Internet

Publicat pe

O sută de vedete de la Hollywood au devenit subiectul unei ample acţiuni de piraterie online, după ce le-au fost sparte conturile de iCloud, iar fotografiile lor personale în care apar mai mult sau mai puţin dezbrăcate au ajuns pe diverse site-uri.

 

Rihanna, Kim Kardashian, Kate Upton, Amber Heard, Selena Gomez, Kirsten Dunst, Kate Bosworth, Scarlett Johansson sau Jennifer Lawrence sunt doar o parte dintre starurile a căror intimitate a fost încălcată de un hacker care le-a spart conturile.

 

„Este foarte neplăcut să vezi cum oamenii îţi cotrobăie prin viaţa personală, a declarat Jennifer Lawrence, câştigătoare de Oscar, care a confirmat astfel că pozele sunt cât se poate de reale.

iCloud este serviciul de cloud storage deţinut de Apple, la care îţi poţi conecta iMac-ul, iPhone-ul sau iPad-ul şi poţi stoca diverse fotografii sau filme video. Se pare că hacker-ul deţine şi clipuri, însă deocamdată doar fotografiile au fost publicate. Cele mai multe dintre ele fiind preluate de Reddit.

 

Jennifer Lawrence şi alte o sută de vedete, în ipostaze nud pe InternetJennifer Lawrence şi alte o sută de vedete, în ipostaze nud pe Internet

Foto: Hepta

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter