Jennifer Lopez donează 1 milion de dolari pentru a ajuta victimele uraganului Maria care a lovit Puerto Rico!

Publicat pe

După ce a făcut apel la fanii ei în social media pentru a ajuta victimele uraganului Maria, care a lovit foarte tare Puerto Rico, Jennifer Lopez a dat cu adevărat măsura generozității sale, anunțând că donează 1 milion de dolari pentru a ajuta la reconstrucția insulei!

Jennifer Lopez va dona banii din concertul de la Las Vegas pentru victimele uraganului Maria.

Jennifer Lopez va dona banii din concertul de la Las Vegas pentru victimele uraganului Maria.

 

Duminică, Jennifer Lopez a zburat la New York pentru a-i fi alături guvernatorului Andrew Cuomo la conferința de presă în care acesta a făcut apel la populație pentru a ajuta victimele uraganului Maria, care a produs pagube imense, în special în Puerto Rico. Artista și-a exprimat îngrijorarea cu privire la faprul că nu și-a putut contacta rudele de pe insulă și și-a rugat fanii să contribuie la ajutorarea victimelor cataclismului natural. Mai mult decât atât, Jennifer a făcut un gest extrem de generos, anunțând că va dona nu mai puțin de 1 milion de dolari în acest scop!

 

 

 

Uraganul Maria a cauzat moartea a 33 de persoane în insulele Puerto Rico și Dominica la scurt timp după trecerea pe acolo a unui alt uragan devastator, Irma, mulți dintre locuitorii acestor zone fiind sinistrați și în imposibilitate de a intra în contact cu restul continentului, deoarece rețeaua de telecomunicații a fost distrusă aproape în totalitate. „Acest uragan este cel mai puternic care a trecut prin Puerto Rico în aproape 90 de ani, iar pagubele sunt cumplite, s-au pierdut vieţi, nu există curent în insulă”, a declarat artista, care a mai menționat că atât ea, cât și iubitul ei, Alex Rodriguez, depun toate eforturile pentru a strânge donații, cu atât mai mult cu cât părinții iubitului ei sunt din Republica Dominicană. „Alex Rodriguez şi cu mine, care suntem amândoi newyorkezi, folosim toate mijloacele necesare şi relaţiile pe care le avem în lumea spectacolului, sportului şi afacerilor pentru a putea obţine sprijin pentru Puerto Rico și Caraibe”.

 

În afara faptului că a anunțat că va dona unor organizații caritabile cei 1 milion de dolari din veniturile spectacolului pe care îl va susține la Las Vegas, Jennifer a declarat că a apelat și la ajutorul fostului său soț, Marc Anthony, dar și la comunitatea latino, pentru a organiza un eveniment în beneficiul victimelor uraganului Maria, eveniment la care vor participa mai mult de 30 de artiști și sportivi, pentru a-i ajuta pe locuitorii din Caraibe și Mexico. Iată că mobilizarea extraordinară a vedetelor din showbizul american și nu numai pentru ajutorarea sinistraților începe să-și arate roadele. La fel ca și solidaritatea născută pe Instagram, Twitter și Facebook.

Oana Pantazi

Foto: Hepta, Instagram

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter