Jennifer Lopez – Într-o fotografie emoţionantă alături de fiul ei

Publicat pe

Jennifer Lopez are o viaţă împlinită, însă dincolo de cariera sa şi de de statutul de sex-simbol, ea rămâne în primul rând mamă.

 

Artista are doi copii, gemenii Max şi Emma, născuţi în timpul căsătoriei cu Marc Anthony, iar micuţii sunt raţiunea sa de a trăi.

 

Jennifer îşi ţine la curent fanii de pe Instagram cu noutătile din viaţa sa, însă în momentul în care dezvăluie aspecte din viaţa sa privata, fani sunt cuceriţi.

 

Aşa s-a întâmplat şi acum când Jennifer a publicat o fotografie în care apare alături de Max. Îmbrăcată într-un halat de casă, ea îşi ţine fiul în braţe şi nimic nu pare să mai conteze pentru ea. „Eu şi copilul meu' este mesajul cu care diva şi-a însoţit fotografia care a primit peste 800.000 de mii de lik-uri aproape 6.000 de comentarii.

 

Foto: Instagram

 

Jennifer Lopez – Într-o fotografie emoţionantă alături de fiul eiJennifer Lopez – Într-o fotografie emoţionantă alături de fiul ei
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter