Jennifer Lopez – O aniversare de neuitat într-o rochie ultrasexy

Publicat pe

Pe 24 iulie, Jennifer Lopez a împlinit 46 de ani, ea sărbătorindu-şi ziua alături de Casper Smart, cu care formează din nou un cuplu, de prieteni şi familie.

 

În timp ce ziua a fost dedicată plimbărilor cu yacht-ul, noaptea a avut loc o petrecere pe cinste în clubul newyorkez 1OAK la care şi-au făcut apariţia, printre alţi invitaţi, Thalia şi rapperii French Montana şi Fat Joe.

 

A fost o aniversare de neuitat, vedeta alegând pentru petrecere o rochie neagră, incredibil de sexy, purtând semnătura Bao Tranchi,pe care a accesorizat-o cu sandale negre Casadei. Creaţia i-a acoperit doar părţile esenţiale, având un decolteu generos şi numeroase tăieturi care i-au lăsat la vedere mijlocul şi abdomenul.

 

Trasparentă pe coapse, rochia a stârnit un val de comentarii, toata lumea admirând-o pe Jennifer care reuşeşte să fie în formă maximă.

 

Foto: Facebook

 

Jennifer Lopez – O aniversare de neuitat într-o rochie ultrasexyJennifer Lopez – O aniversare de neuitat într-o rochie ultrasexy
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter