Jesica Zamfir, câştigătoarea MasterChef, e din nou gravidă. Cum arată viața ei după ce a câștigat premiul cel mare de 50.000 de euro

Publicat pe

Jesica Zamfir a câştigat în urmă cu şase ani premiul cel mare, de 50.000 de euro, după ce a fost pe primul loc al emisiunii Master Chef, sezonul patru. De atunci, viaţa ei s-a schimbat radical, iar familia s-a mărit considerabil. 

Jesica Zamfir, câştigătoarea MasterChef, e din nou gravidă. Cum arată viața ei după ce a câștigat premiul cel mare de 50.000 de euroJesica Zamfir, câştigătoarea MasterChef, e din nou gravidă. Cum arată viața ei după ce a câștigat premiul cel mare de 50.000 de euro

Este însărcinată pentru a doua oară

Jesica are o familie frumoasă, ea împreună cu soţul ei având un băiat de 9 ani, însă supriza pentru fani a venit zilele trecute, când fosta căştigătoare MasterChef, în vârstă de 34 de ani, a postat pe conturile de socializare un mesaj emoționant, în care a anunțat cu bucurie că va fi din nou mămică: „Mulțumesc, Ție, Doamne, pentru cea de-a doua binecuvântare din viață mea!”.

Jesica Zamfir a investit banii câștigați, mai exact premiul de 50.000 de euro, într-un bistro, pe care însă a fost nevoită să-l închidă, afacerea dovedindu-se deloc profitabilă. În prezent, Jesica s-a reprofilat și face management pentru un lanț cunoscut de restaurante din Bucuresti.

„Am stat 4 ani la niște greci, am lucrat cu ei, iar acum sunt la un alt lanț de restaurante, Noor. Sunt mândri de mine și eu de ei. În acest moment, eu sunt la părinți, în Prahova, este mai bine pentru mine. Sunt însărcinată în luna a-5-a dar, din cauza pandemiei de coronavirus, nu am putut ajunge să facem ecografie, doctorul a zis că e mai bine așa. O să merg când se liniștesc apele, e mai bine așa, important este să fie sănătos. Și dacă este fetiță e și mai bine”, a declarat Jesica în exclusivitate pentru click.ro

Familia Jesicăi a schimbat mai multe locuințe, atât în oraș, cât și la țară. Jesica a fost preocupată de educația ei, a terminat un liceu cu profil tehnic și a intrat la facultate în Ploiești. Și-a descoperit pasiunea pentru actorie, mergând des la Teatrul Toma Caragiu din Ploiești. A făcut parte dintr-o trupă de teatru de amatori, însă condițiile financiare nu i-au permis să urmeze acest drum.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter