Jim Carrey, reacție dură după gestul lui Will Smith de la Gala Oscar: „L-aș fi dat în judecată și aș fi cerut 200 de milioane de dolari”

Publicat pe

Jim Carrey a avut o reacție dură după gestul lui Will Smith de la Gala Oscar. Nu este deloc de acord cu faptul că actorul l-a lovit pe Chris Rock peste față, indiferent de spusele comediantului. Acesta a susținut că dacă ar fi fost în locul celui agresat, l-ar fi dat pe celălalt artist în judecată și ar fi cerut daune uriașe, de 200 de milioane de dolari.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Jim Carrey a avut o reacție dură după gestul lui Will Smith de la Gala Oscar. Dezaprobă total fapta actorului, aceea de a-l lovit peste față, cu palma, pe Chris Rock, mai ales la un asemenea eveniment. A transmis că dacă ar fi fost în locul comediantului agresat, el nu ar fi lăsat lucrurile așa și l-ar fi dat în judecată pe tatăl lui Jaden Smith.

Jim Carrey, reacție dură după gestul lui Will Smith de la Gala Oscar: „L-aș fi dat în judecată și aș fi cerut 200 de milioane de dolari'Jim Carrey, reacție dură după gestul lui Will Smith de la Gala Oscar: „L-aș fi dat în judecată și aș fi cerut 200 de milioane de dolari'

Will Smith continuă să fie pe buzele tuturor, în urma gestului controversat pe care l-a făcut la Gala Premiilor Oscar. Vizibil iritat de gluma lui Chris Rock la adresa soției lui, Jada Pinkett Smith, actorul a răbufnit și l-a lovit pe comediant peste față, în văzul tuturor.

Citește și: Când a început, de fapt, „războiul' dintre Will Smith și Chris Rock.Se dușmănesc de 6 ani

Citește și: De ce boală suferă Jada Pinkett Smith, soția lui Will Smith:”Aveam în mână şuviţe întregi de păr”

Citește și: Românii arestați în Danemarca după ce bebelușul lor a ajuns la spital cu hemoragie cerebrală au fost eliberați.Când își vor putea vedea copilul

Citește și: Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu au împlinit doi ani de căsnicie.Ce mesaje și-au trimis cei doi cu ocazia aniversării

Jim Carrey, reacție dură după gestul lui Will Smith de la Gala Oscar

După incidentul de la Gala Oscar, în spațiul public au apărut reacții pro, dar și contra. Mulți l-au criticat pe Will Smith pentru gestul lui. Șocat de fapta sa a fost și colegul lui de breaslă Jim Carrey. Cel din urmă s-a arătat foarte virulent la adresa lui, spunând că, în locul lui Chris Rock, el l-ar fi dat în judecată. În plus, ar fi cerut și daune extrem de mari, scrie dailymail.co.uk.

Atunci când a fost întrebat de un reporter ce crede despre situația petrecută după incidentul de la Gala Oscar, când Smith a fost premiat, Jim Carrey a fost la fel de deschis în a-și exprima părerea. Acesta a susținut că reacția publicului l-a înfuriat.

„M-a înfuriat reacția publicului când a fost decernat câștigătorul. Erau în picioare și aplaudau. Am simțit că Hollywood-ul nu mai este ceea ce trebuie', a declarat Jim Carrey pentru presa străină.

Jim Carrey, despre Will Smith: „Aș fi anunțat că îl dau în judecată'

În același timp, Jim Carrey a susținut că Will Smith ar fi trebuit să fie arestat. Crede că actorul atacat, Chris Rock, nu a depus plângere pentru că nu și-a dorit bătăi de cap. Jim Carrey nu e de acord cu decizia lui, fiind de părere că prejudiciul de imagine este și va rămâne multă vreme.

„Dacă eram în acea situație, aș fi anunțat că îl dau în judecată pe Will pentru 200 de milioane de dolari, pentru că acel videoclip va rămâne acolo pentru totdeauna. Va fi omniprezent. Acea insultă va dura foarte mult timp', a continuat Jim Carrey.

Iar asta nu e tot! Jim Carrey s-a arătat a fi total împotriva comportamentului lui Will Smith. Crede că actorul a întrecut măsura. Acesta e de părere că nimeni nu are dreptul să urce pe scenă și să lovească pe cineva pentru că a spus niște cuvinte.

„Nu ai dreptul să urci pe scenă și să lovești pe cineva în față pentru că a spus cuvinte', a completat Carrey.

„Will are o frustrare, undeva'

Cu toate astea, Jim Carrey a ținut să precizeze că nu are nimic cu Will Smith și că îi dorește numai bine. Acesta consideră că, probabil, în interiorul actorului s-ar fi petrecut ceva care l-a făcut să acționeze astfel la Gala Oscar.

„Conflictul nu a escaldat, ci a apărut de nicăieri. Will are o frustare, undeva. Nu am nimic împotriva acestuia, îi doresc ce e mai bun', a conchis Jim Carrey.

Declarații lui Jim Carrey s-au făcut auzite în timp ce gazda The View, Whoopi Goldberg, care face parte și din consiliul Academiei, a transmis că e de părere că Will Smith își va putea păstra Oscarul, însă se va confrunta cu unele „consecințe mari pentru că nimeni nu este de acord cu ceea ce s-a întâmplat'.

Sursă foto: Hepta, Profimedia Images, Arhivă

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter