Johnny Depp şi Amber Heard – Îndrăgostiţii din Veneţia

Publicat pe

Căsătoriţi din luna februarie, Johnny Depp si Amber Heard şi-au făcut apariţia la cea de-a 72-a ediţie a festivalului de film de la Veneţia, bifând una dintre rarele lor apariţii împreună pe covorul roşu.

 

Cei doi şi-au promovat în Italia cele mai recente filme, el joacă în lungmetrajul Strictly Criminal', iar ea poate fi văzută alături de Eddire Redmayne în The Danish Girl'.

 

Cei doi au apărut prima data la premiera filmului Black Mass', ţinându-se de mână, iar ea privindu-l cu multă dragoste. Depp a părut extrem de mândru de tânăra lui soţie care a atras toate privirile cu rochia sa neagră, foarte stylish. Creaţia Stella McCartney i-a scos în evidenţă silueta perfectă şi a fost accesorizată cu o pereche de sandale Christian Louboutin. Nici actorul nu a fost mai prejos în privinţa vestimentaţiei, alegând o ţinută Dior Homme.

 

La premiera The Danish Girl', Depp şi Heard au oferit o nouă dovadă a dragostei lor, sărutându-se pe covorul roşu. Actriţa a fost şi de această data foarte sexy cu o rochie cu imprimeu floral, cu tăietură pe picior, look-ul fiind completat cu o coafură elaborată.

 

Foto: Hepta

 

Johnny Depp şi Amber Heard – Îndrăgostiţii din VeneţiaJohnny Depp şi Amber Heard – Îndrăgostiţii din Veneţia

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter