Jojo este în doliu. Bunica actriței s-a stins din viață: "Ne e încă greu să ne obișnuim cu ideea"

Publicat pe

Jojo este în doliu. Actrița trece printr-o perioadă delicată deoarece bunica ei s-a stins din viață. Aveau împreună o mulțime de amintiri frumoase, de la țară, de când ea era copil. O va păstra mereu în suflet!

Actrița este în doliu. Bunica ei a petrecut multe zile în spital în ultima oară. Medicii încercau să o salveze, însă starea ei era delicată. Iată că Jojo a anunțat acum cu mare regret pe Facebook faptul că bunica ei nu mai este în viață.

„Astăzi a plecat spre cer bunica mea, Ana. Deși știam de atâta vreme că se va întâmplă ne e greu încă să ne obișnuim cu ideea. Eu știu că mamaie ne vede chiar acum, și că ne-a văzut toată ziua făcând toate pregătirile și știe cât de mult o iubim. În ultimele săptămâni la spital, am încurajat-o în fiecare clipă. I-am zis că Dumnezeu e mare, și că ea va merge în lumina și asta voi spune în continuare până când sufletul ei își va găși odihnă. Dumnezeu e mare, Dumnezeu e bun, și tu ai fost un om bun și eșți un spirit bun mamaie!

Vei merge în lumina și te vei întâlni cu entități de lumina, cu îngerii. Iar noi te iubim toți și ne gândim în fiecare clipă la ține. O să-ți spun ce ti-am spus zilnic: gândește-te la Ceahlău, gândește-te la ogorul de sus de la străbunica, la cireșul din spatele ogorului, la cum culegeam noi gălbenele pentru ceai și mă învățai să fac coronițe.

La Toacă și Panaghia care ne priveau dintre nori și la tot ce e mai frumos în viață: norii de pe cer, trandafirii de dulceață, nucul din grădina de la tanti. Tu o să le veghezi pe toate mamaie, și pe noi! Odihnește-te în pace! Îți mulțumim că ne-ai iubit și ne-ai crescut pe toți! 💗
P.S: Știu că energia voastră bună se va adaugă gândurilor noastre și că sufletul ei va primi toată bunătatea voastră. Va mulțumesc încă de pe acum pentru atâta iubire. 🙏🏻”, a scris Jojo pe reţelele de socializare.

Imagini uitate! Cum arăta Jojo înainte de operațiile estetice. Vedeta are silicoane de la 19 ani!

În ultima perioadă, Jojo are o viață profesională extrem de plină, vedeta participând – deși are doi copii, Achim și zora, de 7 și, respectiv, 2 ani – la Asia Express, competiție unde ar fi avut mari șanse la marele premiu dacă nu s-ar fi accidentat soțul ei, Paul Ipate, și fiind și cap de afiș în serialul de comedie Liber ca pasărea cerului, unde joacă alături de Ștefan Bănică Jr. Deși a împlinit de curând 38 de ani, miniona actriță nu-și arată vârsta. Cu toate acestea, poate din cauza faptului că injecțiile cu botox au devenit un must have în showbiz, se pare că nici Jojo nu a făcut excepție în această privință, chiar dacă susține că singura intervenție pe care și-a făcut-o sunt silicoanele.

Foto: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter