Josh Hartnett este tată pentru a doua oară

Publicat pe

Considerat unul dintre cei mai sexy actori de la Hollywood, Josh Hartnett a devenit la 39 de ani tată pentru a doua oară.

Iubita lui, Tamsin Egerton în vârstă de 28 de ani, a adus pe lume cel de-al doilea copil al cuplului în urmă cu câteva săptămâni, însă cei doi au păstrat secretul până acum.

Nimeni nu ar fi ştiut nimic dacă Josh şi iubita lui nu ar fi ieşit la plimbare prin Hampstead (Anglia) şi în timp ce el îi ducea geanta partenerei lui, aceasta împingea nu unul, ci două cărucioare.

Cei doi sunt împreună din 2012 şi duc o viaţa extrem de discretă, iar despre bebeluşul lor nu se ştie pentru moment dacă este fetiţă sau băiat, ce nume poartă sau când s-a născut cu exactitate.

 

Vezi si:

Barack Obama a scris cel mai popular tweet după violenţele de la Charlottesville

În noiembrie 2015, Josh Hartnett si Tamsin Egerton au devenit părinţi pentru prima dată, atunci venind pe lume fetiţa lor, al cărei nume nu este nici el cunoscut. Starul din „Pearl Harbor' declara că a fost un eveniment care i-a schimbat viaţa. „Eşti pe punctul de a-ţi trăi viaţa pentru prima dată, pentu că totul contează ceva mai mult', spunea Josh.

Contactat de US Weekly, Josh Hartnett a preferat să nu îşi expună în niciun fel familia mediatizării şi nu a comentat faptul că este tată pentru a doua oară.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter