Julia Chelaru nu are deloc noroc în dragoste. S-a despărțit de iubit. Cei doi erau împreună de doi ani

Publicat pe

Julia Chelaru, s-a despărțit de iubitul ei, John, cu care avea o relație de aproape doi ani. Cântăreața nu pare să aibă deloc noroc în dragoste, iar despărțirea ei vine într-un moment extrem de delicat: fostul ei soț se căsătorește cu gimnasta Cătălina Ponor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

După ce a divorțat de Bogdan Jianu, acum 2 ani, cântăreața Julia Chelaru s-a afișat cu un bărbat cu șase ani mai mic decât ea, pe nume John.

Cei doi păreau mai mult decât fericiți, iar relația avansa rapid, mai ales că pe Facebook apăreau logodiți.

În plus, Julia și John făcuseră vacanțe împreună, iar cântăreața i-l prezentase și mamei sale, la Piatra-Neamț.

Totuși, relația nu a rezistat. Surse din anturajul celor doi spun că s-au despărțit din cauza certurilor, în plus Julia a șters toate fotografiile de pe Facebook care îi înfățișau împreună, așa că „divorțul” e mai mult decât evident.

Bogdan Jianu s-a căsătorit cu Cătălina Ponor

Dacă ea s-a despărțit de iubit, fostul soț o duce bine ca oricând. Weekendul trecut, Bogdan Jianu s-a logodit cu frumoasa Cătălina Ponor.

 „Astăzi am avut cea mai tare surpriză din viaţa mea. Am spus DA bărbatului cu care vreau să-mi petrec toată viaţa. Te iubesc, Bogdan Jianu!', a scris Cătălina Ponor într-un mesaj publicat pe o rețea de socializare, alături de fotografia cu inelul de logodnă primit. Cătălina şi Bogdan sunt într-o relaţie din 2018 şi au vorbit pentru prima dată despre iubirea lor la începutul acestui an.

Ce spunea Julia Chelaru

„John a intrat într-o mică afacere de gastronomie, pe care vrea să o pună pe picioare. A lansat proiectul şi este foarte implicat. Suntem bine, ne înţelegem bine. Nu ştiu cum va fi 2020, depinde de ce ne rezervă viitorul. Avem deja doi ani de când suntem împreună. Ne iubim şi suntem bine. E mișto, e Rac, la fel ca mine, e un tip de casă şi mă înţelege. El poate a ajuns deja acasă când eu sunt la un spectacol şi nu zice niciodată nimic. El înţelege perfect, nu facem comparaţii cu ce aveam înainte. Nu e din lumea asta a showbiz-ului, dar el a înţeles şi pentru mie e perfect”.

Julia Chelaru nu are deloc noroc în dragoste. S-a despărțit de iubit. Cei doi erau împreună de doi aniJulia Chelaru nu are deloc noroc în dragoste. S-a despărțit de iubit. Cei doi erau împreună de doi ani

Julia nu a vrut să țină legătura cu fostul soț

„Nu e bine să ţii legătrura cu ex-ul, că se interpretează. Eu cu Bogdan am rămas în relaţii foarte bune. Nu ne-am certat. Ne-am despărţit în termeni OK. Mi-am schimbat numele în Julia Chelaru, nu mai sunt Jianu. N-ar fi Ok să ţinem legătura, pentru că n-ar fi bine nici pentru relaţia pe care o am eu, şi nici pentru cea pe care o are el. Nu avem copii care să ne lege”.


 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter