Juratul de la Pro TV Samuel Le Torriellec divorțează. În trecut a fost acuzat că și-ar fi bătut soția

Publicat pe

Juratul de la Pro TV Samuel Le Torriellec și soția au depus actele de divorț. Cei doi ar fi convinși să pună punct mariajului de mai mulți ani. Se pare că au nenumărate motive pentru a se separa, el fiind acuzat că ar fi bătut-o. 

În toamna anului 2016, soția lui Samuel Le Torriellec pregătise actele de divorț în urma unui presupus episod de agresiune fizică. Conform Cancan, în documentul prin care Georgiana a cerut desfacerea căsătoriei erau descrise scenele de violență domestică, care s-ar fi petrecut chiar sub ochii fiului lor. Conform mărturisirilor femeii, soțul ar fi bruscat-o, ar fi strâns-o cu putere de gât şi ar fi împins-o într-un perete.

În februarie 2017, Georgiana a declarat că nu este în divorț cu Samuel Le Torriellec și că este dispusă să dea uitării trecutul. Totuși, faptul că numele său a ajuns în mijlocul acestei controverse l-ar fi făcut pe celebrul jurat de la MasterChef să ceară el separarea. Pe 19 februarie 2018, vestitul bucătar a mers la Judecătoria Sectorului 1 din Capitală și a depus actele de divorț.

El s-ar fi angajat să plătească taxa de aproximativ 5.500 de euro pentru partaj.  Conform aceleiași surse, se pare că înainte de Paște, chiar în 'Săptămâna Patimilor', va avea loc înfățișarea în instanță în urma căreia Samuel Le Torriellec ar putea deveni, în sfârșit, un bărbat liber.

Juratul de la Pro TV Samuel Le Torriellec și Georgiana s-au căsătorit în 2015

Chef Samuel se află în România de aproape 10 ani. Georgiana și Samuel Le Torriellec s-au căsătorit în toamna anului 2015. Renumitul bucătar mai are o fiică din prima căsătorie.

Foto: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter