Justin Bieber și David Guetta au dat lovitura! În noul lor hit apar cele mai sexy modele Victoria’s Secret

Publicat pe

Colaborarea dintre Justin Bieber, un artist cu milioane de fani (și în special de fane) , și David Guetta, cel mai de succes DJ al momentului, nu se poate materializa altfel decât într-un hit de top, însă de data asta cei doi au mai adăugat un ingredient… foarte hot – cele mai sexy modele de la Victorias Secret.

 

Fuziunile muzicale, așa-zisul featuring, sunt deja o modă de ceva vreme, colaborările dintre artiști fiind de cele mai multe ori o garanție a succesului. Justin Bieber, ale cărui piese ajung aproape imediat pe primele locuri în topuri, s-a asociat de data asta cu David Guetta, care are, și el, o listă lungă de artiști alături de care a performat, printre care Rihanna, Nicki Minaj, Sia, Kelly Rowland, The Black Eyed Peas și Akon, așadar, așteptările au fost de la bun început destul de mari. Teaser-ul piesei 2U' pus de Bieber pe rețelele sociale cu puțin timp înainte de lansarea piesei i-a făcut foarte curioși pe fanii artistului, cărora li s-a promis o surpriză de proporții.

 

 

Într-adevăr, Justin a oferit publicului său nu doar o melodie care promite să devină hitul verii în cluburi, ci și un videoclip foarte hot, unde, spre dezamăgirea inițială a fanilor, nu apare artistul și nici David Guetta. Spunem inițială, deoarece în videoclipul melodiei „2U' performează nu mai puțin de 6 modele celebre Victorias Secret.

 

 

Fanii au uitat repede de nemulțumirea creată de faptul că nu-și pot vedea idolul, pentru că, în locul lui Bieber și Guetta, în videoclip apar faimoșii îngerași Victorias Secret Jasmine Tookes, Stella Maxwell, Romee Strijd, Elsa Hosk, Sara Sampaio și Martha Hunt, care dansează și fac lip-sync pe melodie, asta în timp ce imaginile se schimbă de la alb-negru la color. Colaborarea dintre Justin, David și superbele modele este una care cu siguranță nu va da greș, melodia promițând să devină hitul verii și să acapareze toate topurile. Iată cât de bine sună!

Oana Pantazi

Foto: Hepta, Instagram

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter