Justyna, fosta iubită a lui Alex Bodi, este protagonista unor scene fierbinți în filmul erotic "The Next 365 days" cu Michele Morrone

Publicat pe

O mai țineți minte pe Justyna, fosta iubită a lui Alex Bodi? Despre Justyna Grade se spune că i-ar fi furat câteva zeci de mii de euro designerului Philip Plein, iar acum poate fi văzută în filmul erotic „The Next 365 days”, unde este protagonista unor scene fierbinți cu actorul Michele Morrone.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Alex Bodi și Justyna Gradek au fost împreună o perioadă scurtă de timp, asta până când s-a aflat că poloneaza era căsătorită. Ea se afla în plin divorț de partenerul ei de viață, dar Alex Bodi nu a vrut să fie implicat într-o astfel de situație și a pus punct.

Justyna, fosta iubită a lui Alex Bodi, este protagonista unor scene fierbinți în filmul erotic "The Next 365 days" cu Michele MorroneJustyna, fosta iubită a lui Alex Bodi, este protagonista unor scene fierbinți în filmul erotic "The Next 365 days" cu Michele Morrone

Justyna Gradek joacă în filmul erotic „The Next 365 days”

Justyna Gradek a fost distribuită în câteva scene fierbinți, din thrillerul erotic „The Next 365 days”, în care a filmat câteva scene fierbinți alături de actorul Michele Morrone. 

Fosta lui Alex Bodi a reușit să impresioneze pe regizorii producției „The Next 365 days” Barbara Białowąs și Tomasz Mandes, care au considerat-o persoana potrivită să joace rolul unei vampe ce emană senzualitate prin toți porii și care este gata să devoreze orice bărbat, potrivit Click!.

«The next 365 days» este un film thriller erotic polonez regizat de Barbara Białowąs și Tomasz Mandes și reprezintă o continuare a filmului 365 Days.

Producția este bazată pe cel de-al treilea roman al trilogiei scrise de Blanka Lipińska și îi are în rolurile principale pe Anna-Maria Sieklucka, Magdalena Lamparska, Rebecca Casiraghi și Michele Morrone.

În filmul original, Massimo, un membru al mafiei, o răpește pe bogătașa Laura și a ține ostatică timp de un an (365 de zile) în încercarea de a o face să se îndrăgostească de el.

Citește și: Magda Pălimariu, primele declarații despre botezul fiului ei. Cine vor fi nașii băiețelului:„Au fost alături de noi mereu’ / EXCLUSIV

Citește și: Ce dietă ține Cristina Cioran. A dat jos 8 kilograme în 10 zile:„Nu mai aveți nicio grijă’

Ce spunea Alex Bodi despre Justyna Gradek

La finalul anului trecut, Justyna Gradek a vorbit în presa poloneză despre despărțirea de Alex Bodi, iar ea a precizat că afaceristul a fost cel care a decis să pună punct deoarece a aflat că e căsătorită, acesta fiind motivul separării.

„Nu înțeleg de ce a dat acum, după atâta timp. Într-adevăr, eu am vrut să închei, dar nu o spun ca o laudă. Am decis că e cel mai ok pentru amândoi și nu prea avea legătură cu fostul, că nu m-a interesat. Ea mi-a zis niște chestii, că era în divorț, dar nu neapărat ăsta a fost motivul', a declarat Alex Bodi atunci.

Alex Bodi a fost din start fascinat de frumusețea polonezei, dar și de inteligența ei.

'E o femeie superbă, foarte inteligentă, foarte la locul ei, știe ce vrea. E o femeie în sensul adevărat al cuvântului', a spus Alex Bodi.

Dacă Alex Bodi avea cuvinte de laudă la adresa Justynei Gradek, nu de aceeași părere e și fosta sa soție, Iulia Sălăgean.

'Cred că a dat dovadă de prostie și domnul Alex s-a înșelat. Cu cu cât ești mai împopoțonată, mai tunată, cu atât creierul e mai mic. De implanturi și operații toată lumea își poate face, dar implant la creier nu există din păcate, dar na, ce să zic', a spus Iulia Sălăgean despre poloneză.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter